Muazzez Ersoy'dan Akşehir'de Konser - Son Dakika
Magazin

Muazzez Ersoy'dan Akşehir'de Konser

Muazzez Ersoy\'dan Akşehir\'de Konser

Konya'nın Akşehir ilçesinde, Akşehir Kirazı Kültür ve Sanat Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

03.07.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir ilçesinde, Akşehir Kirazı Kültür ve Sanat Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Akşehir Açık Hava Tiyatrosu'nda konser veren ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, Akşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde şarkılarını seyircilerle birlikte söyleyen Ersoy, konser alanını dolduran binlerce kişiye keyifli saatler yaşattı. Konser sırasında bir hayranının sahneye çıkarak kendisine sarılmak istemesine korumalarca müdahale edilmesi sırasında hafif serzenişte bulunan sanatçı Ersoy, korumaların müdahale yapmasına engel olarak, "Onlar benim hayranım, sizin ne işiniz var sahnemde, bırakın onları" dedi.

Konserde geceye ise, İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı'nın Muazzez Ersoy ile birlikte düet yapması damga vurdu. Geçtiğimiz yıl aynı konser alanında Demet Akalın'ın konseri sırasında kulaklarını tıkadığı iddiasıyla 'Amca, rahatsız mı oldun' dediği Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı, Muazzez Ersoy ile birlikte eşinin gözlerinin içine baka baka 'Kahverengi Gözlerin' isimli şarkıyı söyledi. Kaymakamın eşi, Kaymakam Katırcı şarkı söylerken utangaç tavırlar sergilerken, Muazzez Ersoy kendisine sarılıp yüzünü okşadı. Sanatçı Ersoy, Kaymakamın performansını oldukça beğendiğini söyleyerek, aralarındaki sevgi ve aşkın bir ömür boyu devam etmesi dileğinde bulundu.

Akşehir'e unutulmaz bir gece yaşatan Muazzez Ersoy'a konser sonunda Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul tarafından plaket verildi. Konser sonrası sanatçının çıkışını bekleyen hayranları sanatçıya ulaşabilmek için her yolu denerken, Muazzez Ersoy aracına korumalar eşliğinde güçlükle binebildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Muazzez Ersoy'dan Akşehir'de Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement