Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Damat Bayıldı yarışması final yaptı - Son Dakika
Magazin

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Damat Bayıldı yarışması final yaptı

Yemekteyiz'in sunuculuğunu bırakarak Damat Bayıldı isimli bir yarışmaya transfer olan Onur Büyüktopçu, reyting kurbanı oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Büyüktopçu, programının final yaptığını duyurdu.

17.10.2019 15:32  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'den Show TV'de yayınlanan Damat Bayıldı isimli yarışmaya transfer olan Onur Büyüktopçu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yarışmanın final yaptığını duyurdu.

EKRANLARA VEDA ETTİ

Show TV, düşüşe geçen programı final yaptırma kararı aldı. Reytinglerde kötü gitmesine rağmen kendi kitlesini oluşturmayı başaran programın sevenleri bu habere üzülürken, final kararını Onur Büyüktopçu duyurdu. Büyüktopçu, yeni başlayan yarışmanın final haberini şu sözlerle duyurdu 'Bizleri yalnız bırakmaya izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Damat Bayıldı ekranlara veda ediyor. Yeniden görüşmek üzere...''

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Damat Bayıldı yarışması final yaptı

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Çocukluğunu İstanbul da geçirdi. Liseyi bitirdikten sonra İngiltere'ye giden Büyüktopçu Academy Of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de oyunculuk eğitimini tamamlayarak Türkiye'ye döndü. Türkiye'ye döndükten sonra ilk oyunculuk deneyimini 2003 yılında yayınlanan Lise Defteri isimli gençlik dizisinde yaşadı.

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Damat Bayıldı yarışması final yaptı

Asıl mesleği cast direktörlüğü olan Onur Büyüktopçu, 2010 yılında yayınlanan Güz Gülleri isimli dizide yer aldı. Onur Büyüktopçu, 2015 yılında baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'nun paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı romantik komedi dizisinde oynadı.

Onur Büyüktopçu\'nun sunduğu Damat Bayıldı yarışması final yaptı

Son Dakika Magazin Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Damat Bayıldı yarışması final yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Digorlu : oğlum derdin neydi, acun bıraklır mı 1 0 Yanıtla
    Feryal: O birakmadi ki, yapimci daha çok reyting için Seda Sayan'ı tercih etti,,, 5 0 Dilara: Oha ne oluyor burada numaralarinizi verin birbirinize iyi anlaşıyorsunuz :) 2 1 Dilek: Eee t ve feryal maceraları başkaaaa :))) 2 0 Feryal: Yaniliyorsun:))) 2 0 T: Peki reytingler arttımı ? Siz kesin izliyosunuzdur, benim vaktim olmadığı için çok az TV izliyorum :-)) 2 0 Feryal: Yok bende izlemiyorum, gece tekrarına bazen rastlıyorum ama reyting arttığını hiç sanmam -) 2 0 Feryal: Öğlene kadar uyumak mı yok artık.... birkaç dizi bakıyorum o kadar, fazla tv düşkünü değilimdir,,,evet çukurova baktım-:)) iyi geceler diliyorum-:) Dilek -:))) 2 0 Feryal: Bak burda yanildin, çok tv düşkünü degilimdir, birkaç dizi sadece 2 0 Feryal : Öglene kadar uyumak mı? Olmadı,,Benim yan komşuyu tarif ettin şimdi-:)) 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement