Oyuncu Necmi Yapıcı ve Eşi, Evlilik Yıl Dönümünü Baltayla Dondurma Keserek Kutladı - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Necmi Yapıcı ve Eşi, Evlilik Yıl Dönümünü Baltayla Dondurma Keserek Kutladı

Kahramanmaraş'a bir tiyatro gösterisi için gelen ünlü oyuncular Necmi Yapıcı ile eşi Nihan Durukan Yapıcı, evliliklerinin 7'nci yıl dönümünü baltayla Maraş Dondurması keserek kutladı.

08.02.2019 12:05  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'a bir tiyatro gösterisi için gelen ünlü oyuncular Necmi Yapıcı ile eşi Nihan Durukan Yapıcı evliliklerinin 7'nci yıl dönümünü baltayla Maraş Dondurması keserek kutladı.

EŞİ SOSYAL MEDYADAN HATIRLATTI

Oyuncu Necmi Yapıcı, kendisi gibi oyuncu olan eşi Nihan Durukan Yapıcı, birlikte sergiledikleri tiyatro oyununu kentteki bir okulda sahneledi. Kahramanmaraş'a gelmeden önce sosyal medya hesabından video ile 5 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta olacaklarını duyuran Necmi Yapıcı'ya eşi Nihan Durukan Yapıcı'nın 5 Şubat'ın evlilik yıl dönümü olduğunu hatırlatması üzerine Necmi Yapıcı, 'Ne yapalım oyun var. Çıkışta Maraş Dondurması yemeye götüreyim' seni dedi.

Oyuncu Necmi Yapıcı ve Eşi, Evlilik Yıl Dönümünü Baltayla Dondurma Keserek Kutladı

VİDEO ÜZERİNE DAVET ETTİ

Bu videoyu izleyen Kahramanmaraş'ın ünlü dondurmacılarından Kervanhan Alpedo Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, ünlü çifti Kervanhan tesislerine davet etti.

SÜRPRİZ PASTA İLE KUTLADILAR

Yapıcı çifti masada otururken çalışanlar üzerinde Necmi Yapıcı ile Nihan Durukan Yapıcı'nın fotoğraflarının yer aldığı bir pastayı getirdi. Sürpriz karşısında şaşıran Necmi Yapıcı, Sami Kervancıoğlu'na teşekkür ettikten sonra eşiyle birlikte pastayı kesti. Necmi Yapıcı, pastayı keserken, evliliklerinin 7inci yıl dönümünü kutladıklarını belirterek eşine sarıldı. Çift, pastayı kestikten sonra önce dilek tuttu, ardından da mumları üfledi.

Oyuncu Necmi Yapıcı ve Eşi, Evlilik Yıl Dönümünü Baltayla Dondurma Keserek Kutladı

ÇENGELE ASILI DONDURMAYI KESTİLER

Pastanın ardından Sami Kervancıoğlu, masanın yanına çengele asılı Maraş Dondurması'nı getirdi. Yapıcı çifti, dondurmayı görünce şaşkınlığını gizleyemezken Sami Kervancıoğlu, elindeki baltayla dondurmayı keserek Yapıcı çiftine de nasıl keseceklerini gösterdi. Daha sonra Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı, baltayı alıp önce elleriyle 7 işareti yaparak dondurmanın önünde poz verdi, ardından da sırasıyla dondurmayı kesti. Sami Kervancıoğlu, Yapıcı çiftinin evlilik yıldönümünü kutlayıp çifte elleriyle dondurma yedirdi.


Oyuncu Necmi Yapıcı ve Eşi, Evlilik Yıl Dönümünü Baltayla Dondurma Keserek Kutladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Oyuncu Necmi Yapıcı ve Eşi, Evlilik Yıl Dönümünü Baltayla Dondurma Keserek Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mahir stutgart: çok önemli bir haber,şimdi gidip ekmek filan alim stokliyim eve 0 1 Yanıtla

Advertisement