Özge Ulusoy: "Evlilik Kararı Alsam Saklamam" - Son Dakika
Magazin

Özge Ulusoy: "Evlilik Kararı Alsam Saklamam"

Özge Ulusoy: "Evlilik Kararı Alsam Saklamam"

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, "Evlilik yok, olsa saklamayız" dedi.

23.03.2014 14:24

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, "Evlilik yok, olsa saklamayız" dedi.

Bodrum'da bir alışveriş merkezinde 'güzelim güzelsin güzel' kitabının imza gününe katılan ünlü manken ve sunucu Ulusoy, vatandaşlar ile bir söyleşi yaptı. Kitabının tüm gelirlerini Koruncuk Vakfına bağışlayan Ulusoy, bayanlara güzellik tüyoları vermeyi ihmal etmedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ulusoy, kitaptan kazandığı tüm gelirleri Koruncuk Vakfına bağışladığını açıkladı. Kitabının dört ay önce çıktığını söyleyen Ulusoy, şöyle konuştu: "Uzun bir süre kitabımın imza günleri devam edecek. Çünkü çok güzel bir geri dönüşümü oluyor kitabımın imza günlerinde. Kitabımın tüm gelirlerini vakfa bağışladığım için ekstra özen gösteriyorum. Böyle bir projede yer aldığım için gurur duyuyorum."

PERŞEMBE GÜNÜ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Önümüzdeki hafta kendi kreasyonunu tanıtacak olan Özge Ulusoy, defile düzenlemeyeceğini açıklayarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Defile olmayacak sadece lasmanını yapacağız. Benim jean üzerine yaptığım yani kot üzerine yaptığım koleksiyon. Bir tasarımcı ekibiyle çalıştım. Ben tasarımcı değilim, herhangi bir çizim yapmadık. Sadece kendi giymek istediğim şeyleri kendi modamın fikrini verdim. Kendi markam değil, Türkiye'nin önde gelen firmasıyla ortak bir çalışma bu. Ben onlar için kapsül bir koleksiyon hazırladım. Bu işin çalışmaları uzun süredir sürüyordu. Çalışmalar bitti, Perşembe günü tanıtımını yapacağız."

EVLİLİK DÜŞÜNMÜYOR

Sevgilisi Hakan Baş ile ilgili soruları yanıtlayan Özge Ulusoy, Baş ile aralarının iyi olduğunu söyleyerek "her şey yolunda ilişkimiz iyi gidiyor. Şu anda evlilik planımız yok. Evlenecek olsak söyleriz zaten. Evlilik güzel bir şey saklanacak bir şey değil. O yüzden evlenecek olsak seve seve ilan ederiz, evleneceğimizi herkese söyleriz" dedi.

EYLÜLDE YENİ TV PROGAMI VAR

Yeni projeleri hakkında da bilgi veren Ulusoy, en çok odaklandığı projenin Perşembe günü tanıtımı olan koleksiyonun olduğunu söyleyerek "Programım devam ediyor. Sunduğum program çok keyifli bir iş. Programı kabul ettim severek yaptığım bir iş. Şu anda projelerim bunlar ama Eylül ayında yeni bir televizyon programı olabilir sürpriz ama." - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Özge Ulusoy: 'Evlilik Kararı Alsam Saklamam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement