Seda Sayan, Aşk İhtimallerine Kapıyı Kapattı: Göremeyeceksiniz! - Son Dakika
Magazin

Seda Sayan, Aşk İhtimallerine Kapıyı Kapattı: Göremeyeceksiniz!

Bir süre önce imam nikahlı eşi Erkan Çelik'ten boşanan Seda Sayan, "Uzun bir süre yanımda kimseyi görmeyeceksiniz." diyerek aşk ihtimallerine kapıyı kapattı.

28.05.2017 19:20  Güncelleme: 08:36

Ünlü gazeteci Esin Övet, Cumartesi günü Habertürk Gazetesi'ndeki köşe yazısında, Seda Sayan'a övgüler dizmiş, ne kadar doğal olduğuna değinmişti. Kadırgalı da kendisine övgüler dizen yazıyı Instagram hesabından "Canım Esinim güzel arkadaşım yüreğine sağlık" notuyla paylaşıp, usta gezeteciye teşekkür etti.

KADIRGALI AŞK İHTİMALLERİNE KAPILARI KAPADI

Seda Sayan'ın paylaşımıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken yazıda, önemli bir detay gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz aylarda imam nikahlı eşi Erkan Çelik'ten boşanan Kadırgalı, kendisine aşk hayatını soran Esin Övet'e "Uzun bir süre yanımda kimseyi görmeyeceksiniz." cevabını vererek, aşk ihtimallerini kapıyı kapattı.

İşte Esin Övet'in söz konusu yazısı:

Uzun süredir görüşmüyor, haberleşmiyorduk. Zaman zaman da dargın kaldığımız anlar olmuştur Seda Sayan ile. Ama hiç kendimizden değil, diğer kişilerden. Ama aramız düzelir. Çünkü doğru tektir. Birbirini bilen insanlar eninde sonunda sorunu çözer. Dile kolay, 20 sene.

"DOĞALIM, OLDUĞUM GİBİYİM"

Seda Sayan inanılmaz doğal biri. Olduğu gibi. Ben kendisine "Türkiye gibi" diyorum. "Ben asla Seda Sayan dinlemem, bana kimse dinletemez" diyenlere de, kendisine ölüp bitene de bir şekilde ulaşıyor. Geçen hafta da şahit oldum, "Tuhaf bir enerjiniz var. Size kimse karşı koyamıyor" dedim. O da farkında, güldü, "Doğalım, olduğum gibiyim" dedi. Önemli olan da bu zaten; samimiyet, doğallık. Tabii Seda Sayan'ı bulmuşken aşk konuşmadan olmazdı.

"UZUN SÜRE KİMSEYİ GÖREMEYECEKSİNİZ"

"Esin, uzun bir süre yanımda kimseyi görmeyeceksiniz" dedi. Özellikle de "Arkadaşlarım çok şikâyetçi. Çünkü ben aşk yaşadığım zaman kapatıyorum kendimi, pek görüşmüyorum kimseyle. O yüzden arkadaşlarım 'Yeter' dedi. Biraz dostlarıma zaman ayıracağım. İşlerime bakacağım. Şimdilik böyle iyiyim" dedi. Bence de. Aşk gerekli ama arada biraz mola vermek iyidir. Özellikle 6 sene süren bir ilişkiyse.

Seda Sayan, Aşk İhtimallerine Kapıyı Kapattı: Göremeyeceksiniz!

Son Dakika Magazin Seda Sayan, Aşk İhtimallerine Kapıyı Kapattı: Göremeyeceksiniz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement