Seda Sayan'ın Son Koca Adayı! Tezgahtarken Playboy Oldu - Son Dakika
Magazin

Seda Sayan'ın Son Koca Adayı! Tezgahtarken Playboy Oldu

Ünlü sanatçı Seda Sayan ile aşk yaşayan ve bu uğurda hamile karısını bile terk eden Erkan Çelik, bir dönem tezgahtalık yaparken şimdi sosyetenin içinde.

07.03.2016 16:11  Güncelleme: 15:35

Ünlü sanatçı Seda Saya'ın son koca adayı Erkan Çelik, geride hamile bir eş ve bir çocuk bırakmış. Seda Sayan'ın bu son ilişkisi skandalla başlamıştı.

"EVLİ ERKEKLE ÇIKMAM" DİYORDU AMA...

"Evli erkekle asla çıkmam" diyen Seda Sayan evliyken Erkan Çelik ile birlikte olmuştu. Üstelik ilişki ortaya çıktığında çok sert bir dille bunu yalanlamıştı. Sonrasında Seda Sayan'ın yalan söylediği belgelenmişti.

KİMDİR BU ERKAN ÇELİK?

Seda Sayan ile sosyal medya hesabından tanıştı. İkili birbiriyle yazışırken Gaziantep'teki ailesi onun 'Seda ile yazışıyoruz' demesine inanmamıştı. Babası 'hee hee deyip geçmiştik' diyerek durumu özetliyordu.

SEDA SAYAN'I TAVLAYINCA...

Sosyal medya üzerindeki bu yazışma Erkan Çelik'e yepyeni bir dünyanın kapısını açtı. Gaziantep'te sıradan bir tezgahtarken kendini şöhretli bir kadının sevgilisi oldu.


KARISI HAMİLEYDİ

Erkan Çelik ile Seda Sayan'ın ilişkisi başladığında geride hamile ve bir çocuklu eş vardı. 5 yıllık eşi 26 yaşındaki Emine Çelik, medyaya konuşmuş ve Seda Sayan'dan kocasını rahat bırakmasını istemişti.


SEDA'YI BULUNCA KARISINA DAVA AÇTI

Emine Çelik yaşadığı şoku şöyle anlatıyordu; "Erkan 1 Aralık'ta 'Asker arkadaşım ile buluşacağım' diyerek evden çıktı ve bir daha dönmedi. Evliliğimizde sorun olmamasına karşın 22 Aralık'ta da boşanma davası açtı.

"TWITTERDAN TANIŞTIKLARINI BİLİYORDUM AMA..."

'Ne oldu bize?' diye düşünürken Posta'da Seda Sayan ile Erkan'ın fotoğrafını görünce şok geçirdim! Erkan ile Seda Sayan'ın 2 ay önce Twitter'da tanıştıklarını biliyordum. Ama bunun olacağı hiç aklıma gelmemişti.


"DİŞLERİNİ PORSELEN YAPTIRDI"

Biz ayda 800 TL ile geçinmeye çalışan bir aileyiz. İstanbul'daki tanıdıkları söyledi; Erkan dişlerini porselen yaptırmış. Şık giyiniyormuş. 30 bin TL'lik arabaya biniyormuş.

"KARNIMDAKİ BEBEKLE ORTADA KALDIM"

Erkan'ın cebi de değişmiş. Ulaşılmıyor. 5 yaşındaki oğlum İsa ve karnımdaki bebekle ortada kaldım.


"NE SESİ VAR NE ŞİİR YAZMIŞLIĞI"

Erkan kız kardeşime 'Seda sesimi çok beğendi, beni uçakla İstanbul'a getirtti. Bana kaset yapacak. Söyleyin Emine'ye beni boşasın' demiş. Erkan'ın sesi yoktur ki! Bir de 'Seda Sayan'a söz yazıyorum' demiş. Hayatında bir kere bana şiir yazmıştı hepsi o! Galiba ortada ilişki var. Seda Sayan'ın benden haberi olmayabilir."


"KOCAN SEDA'YA KAÇMIŞ DİYORLAR"

Komşular 'Gazetede gördük, kocan Seda'ya kaçmış' diyor. Ailem "Derhal boşanacaksın" diye baskı yapıyor. Ama boşanmayacağım. Psikolojim alt üst.


"SEDA ABLA KOCAMI YOLLA"

Ekranda hayranlıkla izlediğim Seda Abla'ya sesleniyorum: Kocamı gönder Seda abla!.. Erkan'dan şöhretli bir şarkıcı olamaz. Çünkü sesi çok kötü. Evde sürekli şarkı yarışmalarını izler. 'Günün birinde ben de böyle olacağım. Ahh İstanbul'a bir kapak atsam' derdi."

Seda Sayan\'ın Son Koca Adayı! Tezgahtarken Playboy Oldu

Son Dakika Magazin Seda Sayan'ın Son Koca Adayı! Tezgahtarken Playboy Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • Kürşad lı gece: Senin gibi erkeğin sufatina tüküreyim ben o kadını o halde bıraktın Allah belani versin senin 68 1 Yanıtla
  • Vatandaş: bayanlar kocalarınıza sahip çıkın, seda çalabilir elinizden 64 0 Yanıtla
  • Karadenizli : Evli çocuklu bir insanla birlikte yaşayan ve tv kanalında evlilik programı yapan kişiye seda sayan denir. ..ve tüm bunlara izin veren ülkeye ise Türkiye denir...Gelelim eşini ve doğacak çocuğunu bırakıp sedaya giden adama. ..herşeyi geçtim cebinde metelik olmayan bir insan nasıl olurda o ortamda rahat edebilir ?mesela seda sayan arkadaşları falan bir araya gelip yatırımlarından mülk ve kariyerlerinde bahsettiğinde sen o an masada ne yapiyosun ne konuşuyorsun? ??? Çok merak ediyorum 52 2 Yanıtla
  • alevi: Afedersiniz bu seda sayan Galata Köprüsü gibi herkes üzerinde geçti. 53 1 Yanıtla
  • SFORZA: erkekligin yuz karasi..tipide olsa bari... 51 1 Yanıtla
  • ezo: seda yaziklar olsun sana birde halkin karsisinda oynuyorsun.yazik degilmi evlilikleri yikmaya yazik o anneye nasil vicdanin var 49 0 Yanıtla
  • : Karısının ahı eninde sonunda tutar.. 46 0 Yanıtla
  • Halil2434: O kadincigazin ahı ikisinede yeter seda sayan ekranlarda millete atip tutuyo reyting ugruna birini elestirmeden once kendi yasantisina baksin 42 0 Yanıtla
  • ercan aravi: şu seviyesiz seda sayanı haber yapmayın delikanlı ayaklarına yatar ama yuvayıda yıkar ona sorsan onlar zaten ayrıydılar der hep aynı hikaye halkı kandırır ama beni kandıramaz ben hayatımda bu kadar bulunduğu yeri haketmeyen birini görmedim 39 0 Yanıtla
  • ferid.: Kadìnla parasì için evlenen ruhu ile òder.. 38 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement