Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, 3 günlük zorlama hapis cezası için teslim oldu - Son Dakika
Magazin

Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, 3 günlük zorlama hapis cezası için teslim oldu

Selin Ciğerci'ye söylediği sözlerden dolayı davalık olan ve tedbir kararını hiçe sayan Deniz Akkaya, 3 gün zorlama hapsini yatmak için bugün teslim oldu. Sunuculuğunu yapacağı Söylemezsem Olmaz programına çıkamayan Akkaya, teslim olmaya giderken de görüntülü olarak yayına bağlanarak yeni gelişmelerle geri döneceğini söyledi.

23.08.2021 14:02  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Arto'nun yerine Deniz Akkaya getirildi. Bugün yeni sezona başlayacak olan Akkaya, programın ilk bölümüne katılmadı. Fenomen Selin Ciğerci'yle taşıyıcı annelik konusunda tartışan ve hakkında aldırılan tedbir kararını ihlal eden Akkaya'nın 3 gün zorlama hapis yatmasına karar verildi. Hakkında yakalama kararı çıkartılan ünlü manken, bugün hapis cezasını yatmak için teslim olmaya gitti.

SELİN CİĞERCİ'DEN ŞİKAYETÇİ OLACAK

Teslim olmadan önce yeni programı Söylemezsem Olmaz'a görüntülü olarak bağlanan Deniz Akkaya, taşıyıcı annelik konusunda yeni gelişmelerle geri döneceğini ve Selin Ciğerci'de şikayetçi olacağını söyledi.

3 GÜN HAPİS YATACAK

Selin Ciğerci'ye taşıyıcı annelik konusunda gösterdiği tepkinin arkasında olduğunu belirten Akkaya, sadece tedbir kararı sürecinde konuşmaması gerekirken, sosyal medya hesabı Instagram'dan yayın yaptığı ve paylaşım yaptığı için bu cezayı aldığını söyledi. Güçlü bir kadın olduğunu sık sık dile getiren Akkaya, 3 günlük cezasını çekmek için de avukatıyla teslim olmaya gitti.

Teslim olmaya giderken de program için canlı yayın yapan Akkaya, döndüğünde daha şaşırtıcı iddiaları anlatacağını belirtirken kızını da babasına emanet ettiğini belirtti.

Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararı çiğneyen Deniz Akkaya, 3 gün hapis yapmak için teslim oldu

DENİZ AKKAYA TESLİM OLDU

Av. Muhammed Fatih Taşçı ise yaptığı basın açıklamasında müvekkili Deniz Akkaya'nın 3 günlük zorlama hapsini yatmak için teslim olduğunu açıkladı. Taşçı açıklamasında "Müvekkil Deniz Akkay hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz Akkaya teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir" dedi.

"BÜLENT ERSOY'U ARAYA SOKARAK BENİ ARADI VE AĞLADI"

Dün akşam sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile yaşadıkları ve hapis olayıyla ilgili şunları yazdı: "Yarın sabah 8.45 de Beyaz TV ekranlarında hayatı konuşacağımız programımız başlıyor. Yayın öncesinde herkesin merak ettiği, basına bilinçli şekilde yaptırılan 'Selin Ciğerci, Deniz Akkaya'yı hapse attırdı' diye bir haber servis edildi. 2 ay öncesi bu olaydan, bugüne olanları kamuoyuna bilgi olarak geçmek isterim; bu şahıs ilk olarak Bülent Ersoy hanımefendiyi araya sokarak ve bizzat yanında kendisi beni aramıştır. Bülent Ersoy'un bendeki kredisi ile benden davaları çekmemi ve artık sulh yapmayı ağlayarak istemiştir. Keza bu olayı Bülent hanim benim olduğum bir programı arayarak, kendisi anlatmıştır."

"BANA BÜLENT ERSOY'U KULLANARAK KUMPAS KURDU"

"O an itibariyle Bülent hanıma verdiğim söz nedeniyle defalarca kez konuyu bitirmeye çalışmış, hatta bu olaydan sonra kendisi ile ilgili soru sorulduğunda avukat mağduru demiş olduğum programlar belgelidir. Sonrasında aynı şahıs, bizler sulhta ısrar ederken, kendisi sinsice davayı ilerletmiş ve bu saçma salak kararı aldırmıştır. Yani resmen bana Bülent Ersoy'u kullanarak kumpas kurmuştur. Yine de bu süreçte hatasından dönmesi için sure verdik. Ancak maalesef cahilin dibi olduğu ve iki kuruş eline gecen her cahil gibi güç zehirlenmesi yasadığı için bunu küçük dünyasında koca bir zafer sandı sanırım."

"SELİN CİĞERCİ ARAYARAK ŞİKAYETİ GERİ ÇEKECEĞİNİ SÖYLEDİ"

"Sonrasında ne oldu? Bu şahısla ilgili sizlerle son 2 gündür sosyal medya aracılığıyla paylaştığım durumları birçok kişi hatırlar. Hatırlamayanlar için hafızaları tazeleyelim; naylon faturadan, TC Cumhuriyeti'nde yasak olan taşıyıcı annelik ile çocuk edinme ve FETÖ bağlantılı kişiler ile ortak hareket storylerimi hatırlayanlar vardır. Şimdi gelelim şu 2 güne! Selin Ciğerci bir anda şikayetini geri çekmek istediğini bana şahsen iletmiştir. Tabi ben bu şahsa güvenmediğim için tüm bu konuşmalar, konferans konuşmak şeklinde gerçekleşti. Bu konuşma Bircan Bali eşliğinde gerçekleşti, kendisi konuşulanları yarın sizlere bizzat anlatır."

"Şimdi değerli dostlar, ben inandığım yoldan ne dün ne bugün vazgeçtim. Ama sen 2 ay sonra birden ortaya çıkıp, yayına çıkmama 2 gün kala, seni hangi itici güç harekete geçirdi çık anlat. Yoksa inan ben anlatmakla kalmayacağım sen çok iyi biliyorsun. Zerre korkum olsa bu teklifi kabul ederdim Simdi bence bana değil Türk toplumuna bir açıklama yapman icap eder."

Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararı çiğneyen Deniz Akkaya, 3 gün hapis yapmak için teslim oldu
Selin Ciğerci\'nin aldırdığı tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, 3 günlük zorlama hapis cezası için teslim oldu

Son Dakika Magazin Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, 3 günlük zorlama hapis cezası için teslim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Özcan Gökdağ: tiplere bak kusacam şimdi 59 2 Yanıtla
  • Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı
    11:09 Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı

    Amazon Prime Video, popüler Fallout dizisinin ikinci sezonu için onay verdi. İlk sezon büyük ilgi gördü ve Prime Video'da rekor kırdı. Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla ikinci sezon resmi olarak duyuruldu. Fallout, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden bu yana en büyük küresel izleyici kitlesini yakaladı. Dizinin çekimleri Los Angeles'ta yapılacak ve maliyetleri düşecek.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.


Advertisement