Sen Anlat Karadeniz 49. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Nefes'in Kıskançlığı! (48. Son Bölüm) - Son Dakika
Magazin

Sen Anlat Karadeniz 49. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Nefes'in Kıskançlığı! (48. Son Bölüm)

Sen Anlat Karadeniz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'de dün akşam ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz 48. son bölümü ilgiyle izlendi. Son bölümde ninesinin vurduğu Tahir'i Hazan iyileştiriyor. Yeni bölüm fragmanında ise onları o şekilde bulan Nefes'in kıskançlığı dikkatlerden kaçmıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü

18.04.2019 09:22  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sen Anlat Karadeniz 49. yeni bölüm fragmanı atv tarafından yayınlandı. Fragmanda Tahir ile Hazan'ı yanyana gören Nefes'in kıskançlığı izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Usta oyuncu Uğur Çavuşoğlu ise Hazan'ın babası rolünde diziye katılıyor. Fragmanda dikkat çeken diğer sahne ise Nefes'in hastalıkla ilgili korkusunun gün yüzüne çıkması.

Dün akşam ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz son bölümde Tahir, ortalıktan kaybolur. Kaleli ailesi Tahir'i ararken cevabı Osman Hoca'dan gelir. Tahir, Osman hocanın ricasıyla Hanife teyzenin ilacını götürmeye gider. Karanlıkta onu tilki sanan teyze, Tahir'i vurur. Onun yaralarını saran Hazan, sabah uyanan Tahir'den özür diler.

Diğer yandan Mustafa ile Nefes, Osman Hoca'nın söylediği Hanife teyzenin evine giderler. Hanife teyze ortalığı karıştırır ve Tahir'i sorann Mustafa'ya sözlüsü ile içeride der. Nefes bunun üzerine içeri dalar. Sen Anlat Karadeniz son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Nefes'in bayılması Tahir'i endişelendiriyor ve Vedat'ın hastalığı ile söylediklerini ona söylemek istiyor. Tahir, gerçeği Nefes'e diyebilecek mi?

Diğer yandan Mercan, Nefes'e Tahir ile ilgili olan hislerini anlatacak. Mercan'ın "Hoşçakal" demesi ise Nefes'i şüphelendirir ve "Tahir benim içimde çok kötü bir his var..." diyerek bu endişesini dile getirir. Mercan intihar mı edecek? Hoşçakal derken ne demek istedi?

Nefes'i baygın halde bulan Tahir'in kulaklarında Vedat'ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes'in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir. Nefes'i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır.

Nefes'in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu karakolda biter.

Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir'in eve dönmemesi panik yaratır. Dört bir yanda herkes O'nu ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.

Sen Anlat Karadeniz 49. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Nefes\'in Kıskançlığı! (48. Son Bölüm)

Son Dakika Magazin Sen Anlat Karadeniz 49. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Nefes'in Kıskançlığı! (48. Son Bölüm) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Funda karatüme : Biraz çabuk olabili misiniz? 0 0 Yanıtla
  • Funda karatüme: Sen anlat karadenizin 48. Bölümünü yayınlayın 0 0 Yanıtla

Advertisement