Son dakika magazin haberleri! En yeni magazin olayları - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri! En yeni magazin olayları

Son dakika magazin haberleri! En yeni magazin olayları

Edis ve Zeynep Bastık'ın videosuna eşten yorum geldi, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser olayı büyüyor, aşk yaşadığı haberlerini her seferinde yalanlayan Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'dan samimi pozlar gibi magazin dünyasına dair tüm haberlere ayrıntılı şekilde bu sayfadan erişebilirsiniz.

13.10.2021 16:14  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pınar Altuğ'dan eski rol arkadaşı Tamer Karadağlı'ya destek veren açıklama geldi, Edis ve Zeynep Bastık'ın dansı sonrası eş konuştu, Bülent Ersoy, konuk olduğu canlı yayında Mustafa Keser hakkında konuştu gibi son dakika magazin olaylarından derlenen magazin haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

ZEYNEP BASTIK'IN EŞİ KONUŞTU

Son dakika magazin haberleri!

Tolga Akış, eşi Zeynep Bastık ve Edis'in sosyal medyada çok konuşulan samimi dans videosuyla ilgili konuştu. Sosyal medya hesabından hakkında yapılan yorumları paylaşan Akış, "Küfürlerinizin bir kısmını gördüm komik şeyler var" sözlerine yer verdi.

Son yılların parlayan yıldızı Zeynep Bastık ile Edis, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide samimi bir şekilde dans etti. İkilinin birbiriyle olan yakınlığı sosyal medyada gündem olurken binlerce kullanıcı "Zeynep'in eşi bu duruma ne diyecek" yorumunu yaptı. Bastık'ın eşi Tolga Akış da hakkında yapılan eleştirilerle dalga geçti.

BÜLENT ERSOY VE MUSTAFA KESER GERİLİMİ DEVAM EDİYOR

Son dakika magazin haberleri!

Bülent Ersoy, Benzemez Kimse Sana programındaki partneri Mustafa Keser'in ''Seni Diva değil divan yaparlar" sözlerine konuk olduğu canlı yayında cevap vererek "Benim oturduğum koltuk ona battı. Zaten Mustafa Keser'i sevmiyorum" sözlerini söyledi.

Diva lakaplı Bülent Ersoy, Seren Serengil, Deniz Akkaya ve Bircan Bali'nin sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Ersoy, birlikte program yaptığı Mustafa Keser'in kendisi hakkında söylediklerine de canlı yayında cevap verdi.

AŞK İDDİALARINI YALANLAYAN TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE MURAT BOZ'DAN SAMİMİ FOTOĞRAF

Son dakika magazin haberleri!

Netflix'te yayınlanacak 'Another Self' dizisi çekimleri devam ederken başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk iddiasını sık sık yalanlayan ikilinin yan yana samimi şekilde pozlar vermesi kafaları bir kez daha karıştırdı.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un başrolünü paylaştığı 'Another Self' dizisinin çekimleri devam ediyor. Netflix'te yayınlanacak projenin diğer bir oyuncusu Burcu Alptekin, selfie yaptığı kareleri Instagram'dan yayınladı. Adları aşk dedikodularına karışan Büyüküstün ve Boz'un samimi karesi dikkat çekti.

ÖDÜL TÖRENİNDEKİ DAVRANIŞLARI SEBEBİYLE ELEŞTİRİLEN TAMER KARADAĞLI'YA ESKİ ROL ARKADAŞI SAHİP ÇIKTI

Son dakika magazin haberleri!

Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün City's Nişantaşı'ndaydı. Altuğ, Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın ile gerilim yaşayan eski rol arkadaşı Tamer Karadağlı'ya destek çıktı. Altuğ, "Benim arkadaşım terbiyeli ve kadınlara karşı zarif biridir. Törende ağzınıza geleni söyleyemezsiniz" dedi. İşte Pınar Altuğ'un çarpıcı açıklamaları...

Altuğ, ödül törenlerinde önce ödülün alınması gerektiğini, konuşmanın çok kısa yapılmasının esas olduğunu ifade edip, eski rol arkadaşı Karadağlı'nın kadınlara saygılı zarif ve saygılı bir adam olduğunu söyledi.

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! En yeni magazin olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement