Sosyetik kasap Nusret Gökçe, 1,8 milyon TL'ye araba aldı - Son Dakika
Magazin

Sosyetik kasap Nusret Gökçe, 1,8 milyon TL'ye araba aldı

İş hayatındaki başarısı ve yaptığı lezzetli etlerle sık sık gündeme gelen Nusret Gökçe, kendisini ödüllendirerek 1,8 milyon TL değerinde bir araba aldı.

03.06.2019 15:45  Güncelleme: 15:50

İş hayatındaki başarısı kadar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da konuşulan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret Gökçe kendini ödüllendirdi. Son zamanlarda yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Gökçe, son olarak kendine son model bir araba aldı.

YATIRIMLARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Daha önce Bentley marka otomobil, Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidanstan daire, Bodrum'dan da villa alan ünlü işletmeci, hayalini gerçekleştirerek, Maçka'da bulunan Park Hyatt Oteli'ni de satın almıştı.

Sosyetik kasap Nusret Gökçe, 1,8 milyon TL'ye araba aldı

YENİ ARABASI İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Habertürk'te yer alan habere göre; Dönem dönem yaptığı harcamalarla gündeme gelen Nusret, yeni arabası için kesenin ağzını açtı. Gökçe, AUDI'nin en lüks otomobillerinden biri olan A8L satın aldı. Ünlü işletmecinin yeni arabasının değeri ise yaklaşık 1,8 milyon TL. Lüks aracın bilinen özelliklerinden biri de masaj özelliğini olması.

Sosyetik kasap Nusret Gökçe, 1,8 milyon TL'ye araba aldı

Gökçe, geçtiğimiz hafta düzenlenen Cannes Film Festivali'ne davet edildi ve kırmızı halıda meşhur tuz serpme hareketini yaparak poz verdi.

Sosyetik kasap Nusret Gökçe, 1,8 milyon TL'ye araba aldı
Sosyetik kasap Nusret Gökçe, 1,8 milyon TL\'ye araba aldı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Sosyetik kasap Nusret Gökçe, 1,8 milyon TL'ye araba aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (50)

  • Babakemal : 1 kg eti kerizlere dana fiyatına satarsa o almayacaktıda ben mi alacağım sevgili dostlarım 82 3 Yanıtla
    Köfteci Nusret diyelim bizde: Araba ne olacak en fakir bir işadamında bile s600 var herif bir müşteriden 1.500 tl alıyor en düşük. günlük cirosu her yerleri dahil 3.5 milyon kadarcık o almasında bakkal saffetmi alsın demi 1 0
  • Ziya: Dünyada 50 gr eti 1500 liraya yiyecek kerizler olduğu sürece adam uçak bile alır. 63 6 Yanıtla
  • Trbz34: Tercihimiz anketlerde imamoğlu sandıkta binali başkan, süleymancılar , adıyamancılar , ismailağa, seçime yürekten asılalalım yoksa diğer partiler sizin yararınıza iş yapmaz çalışmalarınız sekteye uğrar. size en yakın parti akparti. başka istanbul yok 18 43 Yanıtla
  • gökhan demirer: Ülkemizin gururu ,yakışır 37 11 Yanıtla
  • Vatandaş: Arkasında bir güç var! birden hiç kimse böyle parlamaz!! 40 8 Yanıtla
    Mert kaya : Ntv garanti bankasi sahibi ferit sahenk var herseyde onla ortak bilmiyormuydun 16 4 Özer öztürk : Günahlari boyunlarina ama dedikodu odurki bunlar ferit şahenk le sevgililer. 0 0 ass: birden parlamadi zaten dunyadan haberin olsun az,2004 den beri piyasada sadece guzel reklam ve pazarlama sirketleri ile calisiyor 0 0
  • Conan: Biz ailecek klasik tuzluk kullaniyoruz... Cok memnunuz. 31 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement