Tarkan'ın Eşi Pınar Dilek'le 10 Yıl Önce Çektirdiği Fotoğraf Ortaya Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Tarkan'ın Eşi Pınar Dilek'le 10 Yıl Önce Çektirdiği Fotoğraf Ortaya Çıktı

23.04.2018 09:03  Güncelleme: 09:09

Megastar Tarkan'ın şimdilerde çocuğunu taşıyan eşi Pınar Dilek'le 2008 yılında kuliste çektirdiği fotoğraf ortaya çıktı.

2008 yılında Almanya'da konser veren Tarkan, basın mensuplarının da bulunduğu kuliste hayranlarıyla fotoğraf çektirmişti.

GÖZ TEMASI BİLE KURMADI

10 yıl önce kayda alınan bir videoda Tarkan ve şimdi eşi olan Pınar Dilek'in fotoğraf çektirme anı ortaya çıktı. Videoda Tarkan hayranı Pınar Dilek, "Bir fotoğraf çektirebilir miyiz?" diyerek utana sıkıla Tarkan'dan ricada bulunuyor. Megastar, göz teması bile kurmadan genç kızla poz veriyor.

NEREDEN NEREYE...

Ve yıl 2018... Pınar Dilek fotoğraf çektirme kuyruğuna girdiği ve hayranı olduğu Tarkan'la evli ve bir çocuk bekliyor.

İşte Tarkan ve Pınar Dilek;

Tarkan'ın Eşi Pınar Dilek'le 10 Yıl Önce Çektirdiği Fotoğraf Ortaya Çıktı
Tarkan'ın Eşi Pınar Dilek'le 10 Yıl Önce Çektirdiği Fotoğraf Ortaya Çıktı

Son Dakika Magazin Tarkan'ın Eşi Pınar Dilek'le 10 Yıl Önce Çektirdiği Fotoğraf Ortaya Çıktı - Son Dakika


Advertisement