Ünlü Rallici "Gücüm Yetmedi" Diyerek Başörtüsünü Çıkardı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Rallici "Gücüm Yetmedi" Diyerek Başörtüsünü Çıkardı

2013'te tesettüre giren ünlü rallici Burcu Çetinkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda başörtüsünü çıkardığını duyurdu.

09.04.2019 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, sosyal medyadan paylaştığı mesajda "Bugün bir karar aldım ben. Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak veya saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim." diyerek başörtüsünü çıkardığını açıkladı.

Ünlü Rallici

VİDEOYLA DUYURDU "GÜCÜM YETMEDİ"

Rallici Burcu Çetinkaya, başörtüsünü açma kararını kişisel sosyal medya hesabından video ve mesaj paylaşarak duyurdu. At bindiği video paylaşan Çetinkaya, paylaşımında "Bugün bir karar aldım ben. Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak veya saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim. Aldığım kararı tamamen manevi yaşamak istedim. Hatta imkan olsaydı sessizce. Nasip. Gücüm yetmedi diyelim. Kalbim aynı yerde. Ama o da benimle Allah arasında zaten. Bu süreçte benden güç alanlar olduysa onları istemeden kırdıysam özür." ifadelerini kullandı.

Ünlü Rallici

"ONLARCA İFTİRA ATTILAR"

Kadın rallici detaylı şekilde yaptığı paylaşımda tesettüre girdiği 6 yıllık dönemde karşılaştığı durumlar hakkında değerlendirmede bulundu. "Her hareketimi 6 yıldır siyasi zannedenler vardı. Belediye başkanı, siyasetçi adayı, her şey yaptılar. Onlarca iftira attılar. Hayatımda hiç bir siyasi partiye üye olmadım ben. Hatta siyasi tekliflere hayır diyerek sporumu yapmaya devam etmeyi seçtim. Şimdi de kendi halimde işime gücüme bakarak hayatıma devam edeceğim inşAllah. Sadece azıcık kendimi dinlemeye ihtiyacım var.... Bu geçen süreçte alkışları hiç kabul etmedim. Hakaret edenlere de kırılmamaya çalıştım. Sadece hakkımda konuşulduğunda cevap hakkımı kullandım. Şimdi de bakış açım aynı.... Kimseye hakaret etmeden hayatı yaşamaya devam etmeye çalışacağım...." ifadeleri ile yaşadığı olaylar hakkında açıklama yaptı.

Ünlü Rallici
Ünlü Rallici "Gücüm Yetmedi" Diyerek Başörtüsünü Çıkardı

Son Dakika Magazin Ünlü Rallici 'Gücüm Yetmedi' Diyerek Başörtüsünü Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement