Ünlü şarkıcı Devran Çağlar, hayatını kaybetti - Son Dakika
Magazin

Ünlü şarkıcı Devran Çağlar, hayatını kaybetti

90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar, bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Acı haber, sahne alacağı mekanın sosyal medya hesabından duyuruldu. Devran Çağlar kimdir, nereli?

15.08.2019 19:28  Güncelleme: 08:47

Doksanlı yıllara damgasını vuran arabesk şarkıcısı Devran Çağlar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Devran Çağlar'ın ölüm haberi, sahne alacağı mekanın sosyal medya hesabından duyuruldu.

Ünlü şarkıcı Devran Çağlar, hayatını kaybetti

DEVRAN ÇAĞLAR KİMDİR?

Çağlar, 1 Ocak 1963 yılında Adana'da dünyaya geldi. 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı. Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy'un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti. Ayrıca gerçek isminin Şeref Kolçak olduğunu ifade eden Devran Çağlar, usta oyuncu Eşref Kolçak'ın kendisinin babası olduğunu iddia etmişti. Eşref Kolçak ise bu iddiaları kesin bir dille reddetmişti.

Ünlü şarkıcı Devran Çağlar, hayatını kaybetti
Devran Çağlar

EŞREF KOLÇAK O İDDİALARA CEVAP VERMİŞTİ

Eşref Kolçak konuyla ilgili açıklama yaparak, "Benim 56 yıllık evliliğim boyunca bir tek eşim Özcan Kolçak oldu ve benim tek oğlum var; o da Harun Kolçak'tır. Bu gibi haberlerden zevk alanları Allah'a havale ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü şarkıcı Devran Çağlar, hayatını kaybetti
Devran Çağlar
Ünlü şarkıcı Devran Çağlar, hayatını kaybetti
Eşref Kolçak
Ünlü şarkıcı Devran Çağlar, hayatını kaybetti

Son Dakika Magazin Ünlü şarkıcı Devran Çağlar, hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (90)

  • Esra : Bi eğlence daha temizlendi 21 114 Yanıtla
    Feryal: Ölmüş insanın arkasından Rahmet okunur 21 0 Huzur : Sen başlı başına var olup.utanmasi olmayan bir vsrliksin Acaba ölüye saygın yoksa yarın en yakın cevrene ne saygın.olacak ama tek ucuzluk senin aciz eglencen çünkü güzel yetisseydin böyle bir yorum yazmayı kendine yskistirmszdin 10 2 Sakaryalı: Darısı başına 5 1
  • Tarlabaşılı reis21: Ama galiba eşçinseldi bu 26 67 Yanıtla
    Kasimpaşalı: Sizin takımdan 51 6 X: Konumuz bu değil 2 0
  • Murat: Sesi guzel bi sanatciydi Allah rahmet eylesin. 78 7 Yanıtla
  • Huzeyfe : Nasıl yaşarsan öyle ölürsün Allah tan rahmet dileyenler birduva edelim sizde amin diyin Allah sizi devran çağları nere koyarsa sizide oraya koysun ben dileyemiyorum 5 31 Yanıtla
    pis yobaz: karanliginda bogul. 14 6
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement