Ünlülerin gençlik sırrı - Son Dakika
Magazin

Ünlülerin gençlik sırrı

Ünlülerin gençlik sırrı

Genç görünmek, parlak, canlı ve sıkı bir cildin yansımasıdır aslında.

14.05.2020 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç görünmek, parlak, canlı ve sıkı bir cildin yansımasıdır aslında. Yaşlanma, genel olarak hem genetik özelliklere hem de çevresel faktörlere bağlı olarak ilerleyen bir süreçtir.

Cilt yaşlanması çevresel faktörlerden daha çok etkilenir. Özellikle güneş, sigara ve çevre kirliliği, cilt yaşlanmasını ve deformasyonunu hızlandırır.

Gelişen teknoloji, cilt kalitesini artırmak adına pek çok yeniliği de beraberinde getirdi. Son yıllarda tüm dünya ile birlikte ülkemizde de başarıyla uygulanan "BBL Forever Young" tedavisi, bu anlamda elimizi çok güçlendirdi.

Daha parlak ve pürüzsüz, daha gergin ve genç bir cilde kavuşmak için tasarlanmış yeni nesil bir ışık sistemidir BBL.

HOLLYWOOD STARLARININ TERCİHİ

Julia Roberts, Jennifer Aniston, Claudia Schiffer gibi yabancı yıldızların da gözdesi olan ve Avrupa'da en sık kullanılan yöntemler arasında yer alan BBL tedavisi, ülkemizde de pek çok model ve oyuncunun tercih ettiği bir yöntem.

Uygulama sonrası herhangi bir iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmadığı ve hemen sosyal hayata dönüldüğünden, doğallığından ödün vermek istemeyenler için sır gibi saklanabilen bir zaman makinesi.

Ayrıca herhangi bir yaş sınırlaması da yok. Cildinin sıkılaşmasını isteyen, gençliğini korumak isteyen herkese uygulanabilir.

Ünlülerin gençlik sırrı

AMERİKALILARIN GÖZDESİ

Amerika'da 15 yılı aşkın süredir "Forever Young" yani sonsuz gençlik sloganıyla kullanılan ve çok sık uygulanan BBL (Broadband Light Therapy) ışık tedavisi, cilt altındaki hücrelere genetik düzeyde etki ederek uzun yıllar gençliği korumayı sağlıyor.

GENLERİNİZ BİLE GENÇLEŞİYOR

Bu ışık tedavisinin ciltteki etkilerini inceleyen klinik bir çalışma, genetik kodlanmayı değiştirmenin mümkün olduğunu göstermiş. Yani uygulama, yaşlanmış cilt hücrelerinin genç cilt hücreleri gibi davranmalarını sağlıyor. Yaşlılık genini engelleyen bu sistem, cildi yeniliyor.

BİLİMSEL OLARAK İSPATLANDI

Stanford Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre de uygulama yapılan kişilerin ciltlerinin 10 yıl kadar gençleştiği ve bunu da korudukları görülmüş.

Çeşitli yaşlardaki kişiler üzerinde yapılan deneylerde, uygulama yapılmış 50 yaşındaki bir cilt DNA'sının, 25 yaşındaki genç bir cildin DNA'sına benzemeye başladığı, onu taklit ettiği tespit edilmiş. BBL tedavisinin, cildin genetik materyalini gençleştirdiği kanıtlanmış.

GENÇLİK LAZERİ NASIL UYGULANIYOR?

BBL, son derece konforlu ve acısız bir uygulama. Süresi, yapılacak bölgeye göre değişmekle beraber ortalama 20-40 dakika arasında.

Bu tedavinin en göze çarpan tarafı, ciltteki tüm yaşlanma belirtilerine aynı anda etki ediyor olması.

BBL öncelikle cildin genel problemlerinin tedavisini sağlıyor. Leke, ince kırışıklıklar, akne, kılcal damar problemleri, cilt renk tonu kaybı, hamilelik sonrası karın sarkmaları, boyun ve vücudun çeşitli yerlerindeki sarkmalar, BBL ile yapılan tedavide kısa sürede giderilebiliyor.

BBL tedavisinin bu kadar tercih edilmesinin nedenlerinden biri ise "Skintyte" olarak adlandırılan cilt sıkılaşmasını kısa sürede sağlayan fonksiyonu. İnfrared dalga boyundaki bu uygulama, cilt altına inen fotonların yardımıyla kolajen sentezini tetikliyor, yeni elastin liflerinin oluşumunu sağlıyor. Bu sayede cilt, eski elastik yapısına bürünüyor.

Uygulama, özellikle ameliyatlar ve diğer yöntemlerle düzeltilmesi zor olan boyun ve karın bölgesindeki cilt sarkmalarında son derece etkili. Sıkılaşma başlığı da yüzde ve gıdı bölgesinde belirgin toparlama sağlıyor.

Ünlülerin gençlik sırrı

BBL ile giderilebilen cilt sorunları

Yüz ve boyun bölgenizdeki sarkıklıktan şikayetçiyseniz

Cildinizde kurtulmak istediğiniz sivilce izleri varsa

Kollarınızın sarkıklığı moralinizi bozuyorsa

Yüzünüzü sarmaya başlayan çizgiler ve kırışıklıklardan kurtulmak istiyorsanız

Kahverengi lekeler ve diğer cilt lekelerinden mustaripseniz

Yüzünüzdeki kılcal damarlar belirgin ise

Yüzünüzdeki geniş gözenekler ve renk tonu farklılıkları canınızı sıkıyorsa

Yüzünüzle birlikte dekolte bölgeniz ve ellerinizin üzerini de güneş lekeleri ve çiller basmışsa, BBL tedavisini tercih edebilirsiniz.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Ünlülerin gençlik sırrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.

  • Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?
    17:10 Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?

    Ömer, Merdo'yu kurtarmak için çabalarına rağmen başarısız olur ve Merdo'nun erkene alınan idamı herkesi yıkar. Ömer, Latif Bey'e karşı savaş açar. Sultan, Ömer'in en büyük destekçisi olarak geçmişin karanlık sırlarını ortaya döker ve Latif Bey'e meydan okur. Celal Ağa, oğlunun isminin yazılı olduğu beşiği görünce sırrı çözmek için Asiye ve Naile'ye saldırır. Ayten için konaktaki karmaşa bir fırsattır. Asiye ile Raziye'nin çocuklarını ayırma planında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Sultan'ın başına gelen olay her şeyi altüst eder ve Ömer hayati bir kararın eşiğinde sıkışıp kalır.

  • Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı
    17:09 Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı

    Duayen oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Şehnaz Dilan gibi oyuncuların yer aldığı 'Yorgun Perihan Savaş'lı, 'Yalan' ve Hülya Avşar'lı 'Aşıksın' filmlerinde rol aldığı ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'in ise Orancı'yı hatırlamadığı belirtildi.


Advertisement