Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi - Son Dakika
Magazin

Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi

Mutlu evlilikleri ile Türkiye'deki hayranlarının da takdirini toplayan Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau çifti ayrılık sürecine girdi.

25.05.2018 21:59  Güncelleme: 22:07

Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun peri masalını andıran evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi

ÜNLÜ ÇİFT AYRILIK SÜRECİNE GİRDİ

Mutlu evlilikleriyle Türkiye'deki hayranlarının da takdirini toplayan ikili, Hollanda'da yayımlanan Prive adlı bir dergide çıkan habere göre ayrılık sürecine girdi.

Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi

CABAU, EŞİNİN SOYADINI İNSTAGRAM'DAN ÇIKARDI

33 yaşındaki futbolcu, formasını giydiği Al Gharafa takımı için Katar'dayken Cabau da 2 yaşındaki oğulları Xess Xava ile Miami, Meksika, Londra ve Amsterdam'ı geziyor. Eşinin soyadını da instagram'da kullanmayı bırakan Hollandalı güzel oyuncu ve sunucunun ünlü futbolcuyla en son 1 Ocak'ta paylaşım yapması ayrılık dedikodularını alevlendirdi.

Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi

AYRILIĞIN ARKASINDA İHANETİN OLDUĞU VURGULANDI

Sneijder'in de en son 14 Şubat'ta eşinin fotoğrafını paylaşması akıllarda soru işaretleri yarattı.İkilinin boşanma arefesinde olduğunu belirten Hollanda basını, ayrılığın perde arkasında da ihanetin yattığını vurguladı.

Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi

"HER GÜN GÖRÜNTÜLÜ KONUŞUYORUZ"

Cabau'nun Hollandalı bir yapımcı ve oyuncuyla yasak aşk yaşadığını iddia eden dergi, ikilinin geçtiğimiz aylarda ise Meksika'ya giderek romantik anlar yaşadığını yazdı. Sneijder ise bu şok iddiayı jet hızıyla yalanladı. Wesley Sneijder, "Çok yoğun çalışıyoruz. Ben Katar'dayım, Yolanthe ise ABD'de. Ancak her gün görüntülü konuşuyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

SNEİJDER İBİZA'YA, CABAU ABD'YE GİTTİ

Cabau'nun en son 1 Ocak'ta Sneijder'la bu fotoğrafı paylaşması ayrılık iddiasını güçlendirdi.

Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi

Wesley Snejider, şimdilerde Xess Xava isimli mekanları için İbiza'dayken güzel yenge ise dizi çekimleri için ABD'de... (TAKVİM)

Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi

Son Dakika Magazin Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • dürbünlü: bunların bir yastıkta kocama kültürleri yok,,gerçi cahapelilerde aynı. 18 17 Yanıtla
  • Popi: ak partili arkadaşlar size dolar 3.40 iken dolarlarınızı yaptığınızın altındaki dolarlari altinlari bozduranlar bugun dolar 5 yaklaşırken altın yükselirken kendileri bozduruyorlar ozaman da düsünmedinizmi koca devletimizin ekonomisi milletin yastığındaki dolara altınami kaldı diye ozaman dış ülkelerin oyunları diyorlardı ve bir ay ekonomi 7.3 buyüdu dediler dolar ise 5 yaklaştı bunlara kimse oyun felan oynamiyor bunlar oyun oynuyor bizimle artık dur demeliyiz bu azmanlara hep birlikte değişimden korkmayin belki bunlar bir yıkıntı birkacaklar ama inan gelecek olanlar adaleti yargıyi ve hukuku düzeltsinler herşey yoluna girer 19 6 Yanıtla
    Popiye cevap: Beyler ak partinin içindeki biri olarak söyluyorum Bu seçimde benimde içimden oy vermek gelmiyor ak partiye inanın biri için ülkeyi heba etmeye gerek yok adam doğru yazmış yazdıkları acı ama gerçek 10 4 Eski ak partili: Turkiye İyi olacak onun için İYİ diyelim İYİ Olsun 7 6 Soner : Bende eski Mhp liyim oyum Muharrem beye uretim ve ülke ekonomisi için çok güzel konuşuyor özellikle köylüler için projeleri çok güzel köylüye işçiye emekliye sosyal projeler lazım yoksa Afyonda stad yapilmiş istanbulda havalani yapilmiş banane param yoksa cebimde önce sosyal haklar verilmesi lazım fakire fukaraya 1 1 Ufuk : Eski ak partili olarak söylesiklerinde haklısın 1 0 Taner : Al bendende okadar vallah çoğu siyasetciden daha iyi analiz etmişsiniz 1 0 Kadir: Kardeş helal olsun yazdıklarinda haklısın her kötü gidişata dış ulkelerin oyunu diyorlar biz ailece ve çevremce ak partiye vermiye oy bizim gibi fanatikler vermiyorsa digerleride vermez samimice içtenlikle söylüyorum dagıtilan kömürleri erzakları alin ak partili arkadaşlar zaten muhtar tarafından hangi evlere gidecekleri belli alın oyunuzu vermeyin bu kadar basit ak parti olanlar belki kizacak ama bir yerde ülkenin menfaatini düşünmek lazım beyler bugün bile tüm yetkiler Reiste zaten yargı ordu polis jandarma ne isterse o yasayı çikartiyor engelde yok onun için bize tek adam rejmi yakışmaz Bu güzelim Cumhuriyete sadet ve iyi parti iyi seçeneklerden biri 0 0
  • erman: FENERLE UĞRAŞIRSAN BÖYLE OLUR. İLAHİ ADALETT !!! 3 9 Yanıtla
    Ultra mala gelsin: Kardeş sen gerçekten malsın.Allah sana akıl fikir versin 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement