"White İs The New Black" Gecesi Gerçekleşti - Son Dakika
Magazin

"White İs The New Black" Gecesi Gerçekleşti

"White İs The New Black" Gecesi Gerçekleşti

Supermarket'te Dün Akşam Düzenlenen "White İs The New Black!" Gecesine İstanbul'un Eğlence ve Cemiyet Hayatından Birçok Ünlü Katıldı.

09.02.2011 14:04  Güncelleme: 14:07

Beyaz BlackBerry Torch 9800'ün gelişini ve Sevgililer Günü'nü kutlamak üzere düzenlenen partide BlackBerry başta Süperstar Ajda Pekkan olmak üzere Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Ebru Şallı, Harun Tan, Zeynep Beşerler, Ece Erken, Vatan Şaşmaz, Neslihan Yargıcı, Saadet Işıl Atasoy, Çağla Kubat, Metin Arolat, Neslihan Yargıcı, Süreyya Yalçın, Tugay Gökkaya, Selin İmer, Melda Tuna, Tuvana Büyükçınar, Tracy Kohen, Merve Hasman, Eve Vahapoğlu, Ceylan Çapa, Didem Antebi, Sergen Yalçın ve Önder Bekensir gibi birçok ünlü isime ev sahipliği yaptı. Geceye RIM üst düzey yöneticilerinden RIM Bölge Direktörü Leigh Jenkinson, RIM Türkiye Pazarlama Müdürü Arzu Vatansever, RIM Türkiye Satış Müdürü Barış Tonguç ve Cem Bodur da katıldı.

Pnar Altuğ, Tuvana Büyükçınar, Ebru Şallı, Zeynep Beşerler ve Önder Bekensir gibi ünlülerin beyazı kıyafetinde veya aksesuvarında taşıdığı gecede içkiler de BlackBerry'ye özeldi. Kış günleri gibi beyaza bürünen Supermarket'in dekorasyonu da beyaz temalı geceyle uyum içerisindeydi.

"White is the new black!" gecesinde DJ tarafından davetlilere sorulan eğlenceli soruların doğru cevabını parti öncesi verilen Pin numarasına BBM (BlackBerry Messenger) ile gönderen ilk 3 şanslı kişiye ise Beyaz BlackBerry Torch hediye edildi. Nida Erdoğdu, Utku Bal ve Nil Özdemir Beyaz BlackBerry Torch 9800 kazanan davetliler arasındaydı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'White İs The New Black' Gecesi Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement