Yargı, 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den tek aday oldu - Son Dakika
Magazin

Yargı, 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den tek aday oldu

Yargı, 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri\'nde Türkiye\'den tek aday oldu

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Telenovela' dalında dünya çapında yarışacak 4 diziden biri oldu. Yargı, Türkiye'den tek aday olarak seçildi ve kazananlar 20 Kasım'da New York'ta düzenlenecek törenle açıklanacak.

27.09.2023 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den tek aday olan Yargı, 'En İyi Telenovela' dalında dünya çapında yarışacak 4 diziden biri oldu.

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 2023'ün adayları belli oldu. 20 ülkeden 56 yapım, 14 kategoride kendisine yer bulurken bunların arasında Ay Yapım'ın yapımcısı olduğu Yargı dizisi de yer aldı. Kazananlar, 20 Kasım'da New York'ta düzenlenecek törenle belli olacak. Pazar akşamı 3'üncü sezonu yayınlanmaya başlayan dizi 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den tek aday olan dizi oldu.

Sema Ergenekon'un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

Yargı heyecan dolu yeni bölümleri ile her pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Yargı, 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'den tek aday oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement