Yaşar Nuri Öztürk'ün Kızından İlk Açıklama - Son Dakika
Magazin

Yaşar Nuri Öztürk'ün Kızından İlk Açıklama

Ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün sağlık durumunun ağır olduğu haberleri sonrası kızı Saniye Öztürk, sevenlerinin içini rahatlatacak bir açıklama yaptı.

01.06.2016 13:46  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün sağlık durumunun ağır olduğuna dair haberler sevenlerini üzdü. hurriyet.com.tr'ye bir açıklama yapan kızı Saniye Öztürk, babasının ağır bir grip geçirdiğini, vücudunda virüs olduğunu belirterek, "Sıkı bir tedavi görüyor. Ancak durumu sosyal medyada anlatıldığı gibi değil" dedi.

SEVENLERİ KAYGILANDI

Ses sanatçısı Onur Akay'ın, Twitter hesabında Yaşar Nuri Öztürk'ün durumunun ağır olduğunu yazması, Yaşar Nuri Öztürk'ü sevenleri kaygılandırdı.

KIZI KONUŞTU

Yaşar Nuri Öztürk'ün kızı Saniye Öztürk hurriyet.com.tr'ye babasının son durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. Saniye Öztürk, "Babamın durumu sosyal medyada söylendiği gibi ağır değil. Ağır bir grip geçiriyor. Virüs kaptı. Şu anda yanındayım. Sıkı bir tedavi görüyor. Kaygı duyulacak bir durum yok. Sevenlerine, merak edenlere çok teşekkür ederim" dedi.

"HOCAMIZ İÇİN DUA EDİN"

Onur Akay sabah sosyal medya hesabından şu mesajları paylaşmıştı:

Akay, "Değerli hocamız Yaşar Nuri Öztürk'ün durumu ağır, hocamız için dua edin. Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi olan hocamız şimdi evinde. Allah acil şifalar versin" dedi.

KEMOTERAPİ GÖRMÜŞTÜ

Yaşar Nuri Öztürk, mide kanseri teşhisiyle 12 Kasım 2011'de ameliyat olmuş ve 3.5 ay kemoterapi görmüştü.(Kaynak: Hürriyet)

Yaşar Nuri Öztürk\'ün Kızından İlk Açıklama

Son Dakika Magazin Yaşar Nuri Öztürk'ün Kızından İlk Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alaca lı Kardeşin: Acil şifalar diliyorum.Mübarek Ramazan ayı seninle güzel.Saygılar Hocam. 15 12 Yanıtla
  • Metin : Bu memlekete cüppeli ahmet hocalar lazim ilim bilen batiyor memleketin insanina. 1 0 Yanıtla

Advertisement