Yavuz Bingöl'den Sonra Ali Kocatepe de MESAM'daki Görevi Kabul Etmedi - Son Dakika
Magazin

Yavuz Bingöl'den Sonra Ali Kocatepe de MESAM'daki Görevi Kabul Etmedi

Söz yazarı ve yorumcu Ali Kocatepe, Kültür Bakanlığı tarafından verilen Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği'ne kayyum olma görevini kabul etmediğini duyurdu.

08.03.2018 17:13  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'ne (MESAM) atanan yönetim kurulu listesinde yedek üye olarak yer alan müzisyen Ali Kocatepe, görev almayı kabul etmedi.

ARİF SAĞ VE EKİBİNE EL ÇEKTİRİLMİŞTİ

KÜLTÜR Bakanlığı tarafından yapılan incelemeler sonucu, MESAM'da Arif Sağ başkanlığındaki yönetime işten el çektirilerek yerlerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah üye olarak atandı. Görevden alınan yönetim, yazılı bir açıklamaya yaparak karara tepki gösterdi.

Yavuz Bingöl'den Sonra Ali Kocatepe de MESAM'daki Görevi Kabul Etmedi

ALİ KOCATEPE DE KABUL ETMEDİ

Dün Yavuz Bingöl, bu görevi kabul etmediğini açıklamıştı. Ali Kocatepe de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada atamayı tesadüfen öğrendiğini belirterek şunları yazdı: " Kültür Bakanlığı'nın MESAM'a atadığı kayyum listesinde yedek olarak yazıldığımı bugün tesadüfen öğrendim. Böyle bir görev için bakanlıktan kimse fikrimi sormamıştır. Şiddetle reddettiğimi kamuoyuna duyururum."

Yavuz Bingöl\'den Sonra Ali Kocatepe de MESAM\'daki Görevi Kabul Etmedi

Son Dakika Magazin Yavuz Bingöl'den Sonra Ali Kocatepe de MESAM'daki Görevi Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • gercegi: Atananlar bile bu goreve getirilme yonteminden utandiklari icin kabul etmiyorlar.yakinda her kurumu kayyumlara devrettirirler. 7 3 Yanıtla
  • Akın Sezerli: Şiddetle reddetmiş!!! 1 1 Yanıtla
  • bs: vay be 0 0 Yanıtla

Advertisement