Halk TV'de Masanın Altındaki İçki Şişesi Mi? - Son Dakika
Medya

Halk TV'de Masanın Altındaki İçki Şişesi Mi?

Halk TV'de yayınlanan "Gündem Özel" programında, ekrana içki şişesi olduğu iddia edilen görüntü yansıdı.

03.06.2014 15:38  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk TV'de bomba görüntüler sosyal medyada olay oldu. 3 1 Mayıs tarihinde yayınlanan ve Uğur Dündar, Ayşenur Arslan ile Hakan Aygün'ün katıldığı "Gündem Özel" programında masanın altında yer alan bir şişe günün konusu oldu. İçki şişesi olduğu iddia edilen görüntü genel planda sık sık ekrana yansıdı. 

PROGRAMA ALKOLLÜ ÇIKTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Şişenin Halk TV Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'ün ayaklarının dibinde bulunması ise dikkat çekti. Aygün hakkında, Mısır'daki darbeden sonra Müslüman Kardeşler'in lideri Hasan el Benna ile Haşhaşilerin Lideri Hasan Sabbah'ı karıştıran bir analizde bulununca programa alkollü çıktığı iddiası ortaya atılmıştı. 

Halk TV\'de Masanın Altındaki İçki Şişesi Mi?
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Halk TV'de Masanın Altındaki İçki Şişesi Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • semih: yaw beğen yada beğenme ülke çapında bir kanalda içki şişesini orada unutmuşlar öylemi:) ama bizim ülkemiz neleri kabullendi ayakkabı kutularını villa değerindeki saati kurana hakaret eden bakanı , bilal oğlanı:) buna inanmayıp ta napcaklar inanacaklar tabi mecbur... o değilde egemen bağışı kabullenen bi toplum bu gerçek olsa dahi ağzını açmasın bu onun yaptığının yanında çok masum kalıo... 2 2 Yanıtla
  • BATMANLI: ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEMİN DİBİ 1 0 Yanıtla

Advertisement