Kendini Bilmediği İçin 1 Milyondan Oldu - Son Dakika
Medya

Kendini Bilmediği İçin 1 Milyondan Oldu

Kendini Bilmediği İçin 1 Milyondan Oldu

Sokrates'in felsefesinin özü olan sözü bilmediği için 125 bin lirayla yetindi.

02.04.2013 14:20  Güncelleme: 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam, bir önceki bölümde süre yetmediği için yarım kalan ve 125 Lira kazanmayı başaran Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk yapan Mehmet Okuroğlu yarışmaya kaldığı yerden devam etti.

ODTÜ'YÜ BİTİRDİ AMA OYUNCULUK SEVDASI AĞIR BASTI

Şehit Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapan Kenan Işık, ODTÜ Elektronik Mühendisliği'ni bitirmesine rağmen tiyatro sevdası ağır basan ve Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk yapan 28 yaşındaki Mehmet Okuroğlu'na özel ilgi gösterdi.

GÜNLÜK 44 LİRA YEVMİYE

Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk yapan yarışmacının günlük 44 TL'lik yevmiye ile çalıştığını öğrenen Kenan Işık, halk arasında tiyatro oyuncularının çok para kazandığının zannedildiğini söyledi.

125 BİN KAZANDI

Okuroğlu çok başarılı bir yarışma çıkartarak 10. soruyu da doğru bilerek 125 bin TL kazandı. Genç yarışmacı, 11. soruda cevaptan emin olamadığı ve sahip olduğu 125 bin lirayı riske etmek istemediği için yarışmadan çekildi.

1 MİLYONLUK SORU BAŞKA BAHARA KALDI

Mehmet Okuroğlu 11. soruyu doğru cevapladığı taktirde 1 milyon liralık soruyu yarışma tarihinde gören ilk kişi olacaktı fakat; Delfide'ki Apollon Tapınağı'nın girişinde altın harflerle yazılı olan Sokrates'in öğretisinin özünü oluşturan söz sorusuna veremediği cevapla parasını riske etmek istemeyince 1 milyonluk soruyu göremeden yarışmadan ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Kendini Bilmediği İçin 1 Milyondan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement