Kış Düğünü Nasıl Yapılır - Son Dakika
Moda

Kış Düğünü Nasıl Yapılır

Kış Düğünü Nasıl Yapılır

Farklı bir konseptte düğün yapmak isteyen çiftler için özgün bir seçenek olarak öne çıkan kış düğünü, dikkat edilecek hususlar göz önünde bulundurulduğunda unutulmaz bir düğün organizasyonuna dönüşecektir.

18.01.2019 08:51  Güncelleme: 14:27

KIŞ DÜĞÜNÜ İÇİN RENKLER

Kış düğünü için tercih edilmesi gereken renkler öncelikle düğün ve kış mevsimi için ilk akla gelen beyazdır. Düğün dekorasyonunda kullanılacak masa ve sandalyeler için beyaz renk ya da krem renk kılıflar doğru seçim olacaktır. Bu renklere gümüş renk de eşlik edebilir.

Kış Düğünü Nasıl Yapılır

ÇİÇEK SEÇİMİ

Kış düğünü için çiçek seçimi yaparken lilyum veya beyaz renkler göz önünde bulundurulmalıdır. Kırmızı güller de alternatif bir seçenek olurken kış düğünü konsepti için ilk tercih beyaz ve lilyum renkler olmalıdır.

Kış Düğünü Nasıl Yapılır

DAVETİYELER

Yaz düğünlerinde tercih edilen ince davetiye tasarımlar kış düğünlerinde yerini kalı tasarımlı davetiyelere bırakıyor.El yazısı fontuyla yazılacak yazılarda mavi renk doğru seçim olacaktır. Yazı fontunun rengi, koyu mavi, patlıcan moru hatta çikolata rengi bile olabilir.

Kış Düğünü Nasıl Yapılır

MASAÜSTÜ TASARIMI

Kış mevsiminin simgelerinden olan masa ortası uzun mumlar, kış düğünleri için de ideal bir konsept materyalidir. Mumların etrafına yayılacak çiçekler masa dekorasyonunu tamamlarken çiçeklerin altına yerleştirilecek tealight mumlar tasarımı özel bir dizayna dönüştürecek.Tercih edilen mumların tarçın ve elma gibi kokulara sahip olması da misafirleriniz için sürpriz olacaktır.

Kış Düğünü Nasıl Yapılır

BALAYI

Kış düğünlerinde çiftler genellikle sıcak ülkelere ve sıcak yerlere gitmeyi tercih etmektedir. Ancak kış düğünü için ideal seçenek bir dağ kulübesi olacaktır. Düğün konsepti ile bütünleşen bu seçim, huzur ve mutlu bir ortam oluşturacaktır.

Kış Düğünü Nasıl Yapılır

İSİM KARTLARI

Misafirlerinizi şaşırtmak istiyorsanız, masalarına kar tanesi tasarımlı isim kartı koyarak onları etkileyebilirsiniz.

KOKTEYLLER

Kış düğünü için sıcak çikolata ve tercihe göre alkollü yiyecek olarak da kristal şekerle kaplı saketinis ideal seçenek olacaktır.

Kış Düğünü Nasıl Yapılır

MÜZİK

Kişisel bir seçim olan müzik konusunda orkestra, piyano gibi seçenekler ideal olacaktır. Sevilen müzikleri orkestradan dinlemek hem evlenecek çiftlere hemde misafirlere ayrıcalık hissettirecektir.

PASTA SEÇİMİ

Kış düğünlerinde en sık tercih edilen pasta, üstü beyaz çikolata kaplı kırmızı güllerle süslü, içi çikolatalı kekin arasına eklenmiş böğürtlenli pastadır.

YİYECEKLER

Yaz mevsiminde hemen bozulur diye kullanmakta kaçınılan tüm yiyecekler kış düğününde rahatça kullanılabilir. Yemek seçiminde tamamen özgürsünüz.

Son Dakika Moda Kış Düğünü Nasıl Yapılır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement