25 yıl önceki videosu sorulan İYİ Parti lideri Akşener kameralar önünde hayli gerildi - Son Dakika
Politika

25 yıl önceki videosu sorulan İYİ Parti lideri Akşener kameralar önünde hayli gerildi

1997 yılında çekilen ve bugün sosyal medyada dolaşıma giren, "Refah-Anavatan koalisyonunu ben yıktım, kadınlarla yıktım" ifadelerinin yer aldığı video ile ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Refah-Anavatan koalisyonunu yıktık. Yerine ne kurulmuş kardeşim? Refah-Yol kurulmuş. Peki nasıl oluyor da ben Refah-Yol'u yıkıyorum. Ve o arada da Refah-Yol'un İçişleri Bakanı olarak oradayım" ifadelerini kullandı.

02.11.2022 12:06  Güncelleme: 12:38

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmasının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"HAYRETLER İÇİNDEYİM"

Sosyal medyada dolaşıma giren, 25 yıl önce söylediği "Refah-Anavatan koalisyonunu ben yıktım, kadınlarla yıktım" sözlerinin yer aldığı videoyla ilgili açıklama yapan Akşener, "Refah-Anavatan koalisyonunu yıktık. Yerine ne kurulmuş kardeşim? Refah-Yol kurulmuş. Peki nasıl oluyor da ben Refah-Yol'u yıkıyorum. Ve o arada da Refah-Yol'un İçişleri Bakanı olarak oradayım. Konuşmaya gittiğimiz konu da Susurluk meselesi. Böyle bir zekasızlığın ortaya konmasına hayretler içindeyim" dedi.

"O İKTİDARIN BAKANI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Açıklamasının devamında Refah-Yol'un kurulmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Akşener, "Gerçekten Sayın Erdoğan adına çok üzüldüm. İyi ki de o Refah-Yol'un kurulmasını sağlamışım. İyi ki de o Refah-Yol'un kurulmasına vesile olmuşum. Çünkü 28 Şubatçılar çerçevesi içinde yıkılıncaya kadar, Türkiye'nin ekonomisine, ahlakına, yönetimine önemli katkıları olan bir iktidardı. O iktidarın da bakanı olmaktan gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

25 yıl önceki videosu sorulan İYİ Parti lideri Akşener kameralar önünde hayli gerildi

Son Dakika Politika 25 yıl önceki videosu sorulan İYİ Parti lideri Akşener kameralar önünde hayli gerildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Suat Koca: Bilmesek o günler iyi de, kime hikaye anlatıyorsun 360 47 Yanıtla
  • Emir Emir: O günleri çok iyi hatırlıyorum,Allah size imkan vermesin. 295 38 Yanıtla
  • Burhan Kaya: Meral abla seni algı operasyonlarına kurban ettirmeyecez 41 211 Yanıtla
  • Serkan bey: Bir kadından ne kadar korkuyorsunuz korkaklar 5 4 Yanıtla

Advertisement