ABD İran'ın Nükleer Programını Geriletti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

ABD İran'ın Nükleer Programını Geriletti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Pentagon, İran'ın nükleer tesislerine yapılan saldırılarda 3 noktanın yok edildiğini açıkladı.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Sean Parnell, ABD'nin İran'ın nükleer tesislerine gerçekleştirdiği saldırılarda hedef alınan 3 noktanın da yok edildiğini ve Tahran'ın nükleer programının bu nedenle 2 yıla kadar gerilediğini söyledi.

ABD'den İran'ın nükleer tesislerine ilişkin yeni bir açıklama daha geldi. ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Sean Parnell gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD'nin İran'ın nükleer tesislerine gerçekleştirdiği saldırılarda hedef alınan 3 noktanın da yok edildiğini ve Tahran'ın nükleer programının bu nedenle 2 yıla kadar gerilediğini söyledi. Parnell, "Resmi tahmin muhtemelen 2 yıla daha yakın" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Pazar günü Fox News'te yayınlanan röportajında, İran'ın nükleer programının "yerle bir edildiğini" belirtmişti. - WASHINGTON

Kaynak: İHA