AK Parti Çarşamba'da Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti Çarşamba'da Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Çarşamba\'da Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltı ile beraber 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin de startını verdi.

03.02.2014 13:40

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltı ile beraber 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin de startını verdi.

Düzenlenen programa AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, oda başkanları, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kahvaltıda konuşma yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Anıl Seyfi Arslan, "11 Ocak 2014 tarihi itibari ile Çarşamba AK Parti İlçe Başkanlığı görevine başladık. AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak yeni bir yönetim oluşturmaya başladık. Seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kala, genç, dinamik bir ekip ile seçim çalışmalarına start verdik. 10 yıldır Çarşamba Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Dündar ve siz değerli AK Parti ailesi çatısı altında birlikte çalışacak olmanın gururunu yaşamaktayız. Hedefimiz yerel seçimlerden tabi ki galip çıkmak. Ana hedeflerimizin arasında bundan önceki dönemlerde ki oy oranını artırarak başarıyla, ak bir şekilde bu yarışı tamamlamak olacaktır. Bunun için Çarşamba İlçe Teşkilatı ve Çarşamba Belediyesi ile omuz omuza çalışacağız" dedi.

"SEÇİMLERİN STARTINI VERDİK"

Arslan'ın ardından konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "30 Mart tarihinde yapacağımız yerel seçimlerin startını verdik. Seçimlerin memleketimize hayırlar getirmesini dilerim. 2004 yılından bu yana Çarşamba'da büyük işler yaptık. İlçemizde geçmiş yıllarda yapılan ve günümüzde yetersiz kalan tarihi köprümüzü, otogarımızı, sebze halimizi ve daha birçok hizmeti yeniden yaparak halkımızın kullanımına sunduk. Artık Çarşamba'mızda yeni hizmetleri konuşuyoruz. Göreve başladığımızda sadece OMÜ'ye bağlı bir meslek yüksek okulu vardı. Çarşamba'ya bu okulu hizmet binası yaptırarak kazandırdık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın geçtiğimiz sene başlattığı ve biri yıl gibi kısa bir sürede hizmete açtığımız Gençlik Merkezi ile yüksek öğrenim yurtlarıyla ve yapılan fakülteler ile birlikte Çarşamba'da üniversite alt yapısı oluşturulmuş durumda. Çarşamba bir yandan da yeni yürürlüğe girecek Bütünşehir Yasası'nın getireceği imkanlarla, 30 Mart'tan sonra merkezi ilçe şekline kavuşacak" diye konuştu.

"HİCRET ETMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM"

Dündar'ın ardından açıklamalarda bulunan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Artık siyasi kimliğini tamamlamış biri olarak, Samsun'a hizmet etmiş bir isim olarak kahvaltı programına katıldım. 12 yılda gördüğüm manzara insanların hizmet yarışına girmesi gerekirken, birbirleri ile nefislerini yarıştırdığını gördüm. Hizmet yarışında olan insanlara da zarar verilerek, eserlerini heba edildiğini gördüm. İnsanlara hizmete, varsa problemlerini çözmeye ve gerekenlerin yapılmasının konuşulmasını daha eftal olacağını düşünüyorum. İşin başı samimiyet. Eğer bir işte samimiyet yoksa o iş faydalı olmuyor" şeklinde konuştu.

Demir, ülke olarak zor günlerden bu günlere geldiklerini açıklayarak, " Türkiye'nin ve Samsun'un 12 yıl öncesini hatırlayın. Geliriyle umutsuz, aklın bile almadığı bir memleket vardı. Bütün samimiyetimle söylüyorum. İşletmemde işlerimi toparlamaya çalışıyordum. Ama o günün şartlarında çoluğu, çocuğu alıp başka bir ülkeye hicret etmeyi düşünüyordum. Çalışıyorsun, çalışıyorsun 2 senede bir bir develüasyon bütün emeklerin ve mal varlığın heba olup gidiyor. İnsanlar çalışıyor, çalışıyor bir develüasyon her şeyi mahvedip gidiyor. Ülke ve Samsun bu durumlardan 12 yıl içinde AK Parti sayesinde bu günlere geldi" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından kahvaltı programına geçildi. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Anıl Seyfi Arslan, katılımlarından dolayı kahvaltıya katılanlara teşekkürlerini sundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Çarşamba'da Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement