AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Genç İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Genç İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Genç İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Bingöl’ün Genç İlçe Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla birlikte iftar yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ramazan demeden, bu kutsal ay demeden terör yapanları da huzurunuzda lanetliyoruz.

19.06.2016 12:04

Bingöl'ün Genç İlçe Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla birlikte iftar yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ramazan demeden, bu kutsal ay demeden terör yapanları da huzurunuzda lanetliyoruz. Birçok yerde bombalar patlatıp insanlarımızın canlarına kıyanları da buradan en açık bir şekilde telin ediyoruz" dedi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Genç ilçesinde vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ile beraber vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, iftar programında vatandaşlara yemek dağıttı.

"İNSANLARIN HAYATI ZEHİR EDİLDİ"

Belirli illerde ve ilçelerde çukurların kazıldığını ve içine bombaların döşendiğini, bu sebeple insanların hayatının zehir olduğunu söyleyen Yılmaz, "Belirli illerimizde ilçelerimizde çukurlar kazıldı içine bombalar döşendi. İnsanların hayatı zehir edildi. Esnafın ticaretine engel olundu. Sosyal hayat tahrip edildi. Çok şükür Bingöl'de, Genç ilçemizde bu hadiseleri yaşamadık. Bingöl hiçbir zaman teröre prim veren il olmadı. Bunun için Bingöllülere ve Gençlilere özellikle şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun diyorum. Değerli kardeşlerim terör en büyük zararı bu bölgemize veriyor. Bugün AK Parti il teşkilatında otururken Diyarbakır'dan bir heyet geldi ziyaretime. Sur esnafından, toptancısından inanın hepsi kan ağlıyorlar. Bu olaylar yüzünden yanımızda çalışanların işlerine son vermek zorunda kalacağız diyorlar. Zaten bir sürü sıkıntı yaşıyorduk şimdi bu hadiselerde tam vurdu diyorlar. Ama inşallah biz o yaraları da sarıyoruz. Hükümet olarak ne sıkıntı olduysa, bu terör hangi zararlara yol açtıysa o zararları da hızlı bir şekilde sarmak için harekete geçmiş durumdayız. Hemen zarar ziyan tespitlerini yapıyoruz. Ardından esnafa, ev sahibine, kiracıya sosyal desteklerle yeni konu alanları planlayarak ve esnafımıza çeşitli kolaylıklar getirerek bu yaraları sarıyoruz. Emin olun ki çocukların bebeklerin aşısına kadar takip ediyoruz. Hamile kadınlarımızın kontrolüne kadar takip ediyoruz. Bu insanımıza bir zarar gelmesin bu yaşananlardan insanımız en az şekilde etkilensin diye gayret ediyoruz. Bunu da yapmaya gayret ediyoruz. Buradan orada yaşayan vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

"RAMAZAN AYINDA TERÖRE SEBEP OLANLARI LANETLİYORUZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcıs Cevdet Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Ramazan ayı demeden, bu kutsal ay demeden teröre sebep olanları da huzurunuzda lanetliyoruz. Diyarbakır'da, Mardin'de, Şırnak'ta ve Hakkari'de yaşayan vatandaşlarımız o terör hadiselerinin yaşandığı yerlerde yaşayan vatandaşlarımız hiçbir şekilde teröre prim vermediler ve gerçekten terörle aralarına ciddi bir mesafe koydular. Allah hepsinden razı olsun. Bundan sonra terörün olmadığı bir ortamda, huzurun pekiştiği bir ortamda inşallah yatırımlarımızla, çeşitli çalışmalarımızla bu bölgelerimizin kalkınmasına devam edeceğiz. Bir yandan temel hak ve hürriyetler daha iyi yaşanacak, bir yandan kalkınma sürecimiz devam edecek, diğer yandan da insan odaklı bir anlayış içerisinde sivil halkımızla terör unsurlarıyla hiçbir şekilde birbirine katmadan bu mücadelemizi kararlı bir şekilde devam ettireceğiz. Değerli kardeşlerim, Ramazan demeden, bu kutsal ay demeden terör yapanları da huzurunuzda lanetliyoruz. Birçok yerde bombalar patlatıp insanlarımızın canlarına kıyanları da buradan en açık bir şekilde telin ediyoruz. Bu vesileyle bu mücadele esnasında en değerli varlığını ve hayatını vermiş olan şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize sıhhat selamet uzun ömürler diliyoruz. Şuan yaralı olanlara sağlık ve şifa diliyoruz. Onların hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. En değerli varlık insanın canıdır. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailelerimize ve tüm milletimize sabırlar diliyorum". - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Genç İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement