AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı iftarda buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı iftarda buluştu

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı iftarda buluştu

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

15.04.2023 10:36  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleşen iftar programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, AK Parti Ankara 1. Bölge milletvekili adayları Osman Karaaslan ve Tarık Kuyrukçu, partililer mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile sandık görevlileri katıldı.

Toplantıda konuşan Sarıeroğlu, seçim gününe kadar çok çalışacaklarını belirterek, "Çok zor günlerden geçtik. Pandemi yaşadık. AK Parti hükümetinin yapmış olduğu yatırımlar olmasaydı yaşadığımız bu ağır pandemi krizinin sonuçları çok daha farklı olabilirdi. Ardından pandeminin etkisiyle tüm dünyanın yaşamış olduğu bir ekonomik dalgalanma sürecinin yaşadık. Bu süreçte de ülkemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Hükümetimiz asgari ücret, emekliler ve memurların maaşlarına kadar tüm imkanları seferber ederek, vatandaşlarımızın yaşanan bu ekonomik dalgalanmalardan en hafif şekilde etkilenmesini sağladı. Meclisimizde çok yoğun bir çalışma gerçekleştirerek, çözülemez denilen EYT sorunu yine AK Parti tarafından çözüldü. İnşallah vatandaşlarımızın ne talebi varsa Cumhur İttifakı kadroları tarafından hayata geçirilecektir." ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek de seçimlerin önemine işaret ederek, "Bu seçim, her secimden çok daha önemli olan bir seçim. Birileri rahat durmuyor. Onlar, bu ülkenin yaptığı şeyleri kabul edemiyorlar. Onlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin istikrarını kabul edemiyorlar. Biz onlara fırsatı vermeyeceğiz. Allah nasip ederse yine 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı iktidara taşıyacağız." diye konuştu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Akceylan ile milletvekili adayları Karaaslan ve Kuyrukçu da birer konuşma yaparak seçimlerin öneminden bahsetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı iftarda buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement