AK Parti İzmir İl Başkanı Akay: "(Bakan Yıldırım'ın Adaylığı) İzmir'de Bu Sefer Hizmet Kazanacak" - Son Dakika
Politika

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay: "(Bakan Yıldırım'ın Adaylığı) İzmir'de Bu Sefer Hizmet Kazanacak"

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay: "(Bakan Yıldırım\'ın Adaylığı) İzmir\'de Bu Sefer Hizmet Kazanacak"

İZMİR (İHA) – AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesiyle ilgili olarak, “İzmir’in artık bir silkinişe, bir sıçramaya, İzmir’in ve İzmirliler’in geleceği adına yapılacak ciddi hamlelere ihtiyacı var. Ben inanıyorum ki İzmir’de bu sefer hizmet kazanacak.

14.12.2013 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR (İHA) – AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesiyle ilgili olarak, "İzmir'in artık bir silkinişe, bir sıçramaya, İzmir'in ve İzmirliler'in geleceği adına yapılacak ciddi hamlelere ihtiyacı var. Ben inanıyorum ki İzmir'de bu sefer hizmet kazanacak. AK Parti ve Sayın Binali Yıldırım ile birlikte İzmir kazanacak" dedi.

Cumhuriyet tarihinin en başarılı ve icracı bakanının İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının önemine dikkat çeken Akay, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı icracı bakanı olan Sayın Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması çok önemlidir. Yıllardır beceriksiz yerel yöneticilerin elinde ihmal edilmiş, hak ettiği değeri görememiş İzmir artık geçmişe değil geleceğe bakacak ve AK Parti tarafından ortaya konulan gelecek vizyonuna sahip çıkacaktır" şeklinde konuştu.

Binali Yıldırım'ın İzmir'i 'marka kent' haline getireceğini ve yerel seçimin sonunda İzmir'in kazanacağını ifade eden Akay, partisinin yerel seçimlerde bayrağı devralarak hizmet seferberliğine girişeceğini kaydetti. Akay, şunları söyledi:

"Sayın Bakanımız İzmir'e aşkla hizmet edecek, İzmir'i 'marka kent' haline getirecektir. AK Parti iktidarında ülkemizin bütün kentleri kalkınma ve 'marka kent' olma yarışına girdi. Ege'nin incisi, ülkemizin dünyaya açılan kapısı olan, güzel İzmir'in de bu yarışta en ön saflarda yer alması gerekiyor. İzmir'de Sayın Binali Yıldırım ile birlikte hizmet seferberliği, kalkınma hamlesi başlayacaktır. Karşıyaka Arena Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya binlerce partilimiz katılmış, İzmir'e hizmet yolunda canla ve başla gayret gösteren AK Parti'nin kararlılığını herkese göstermiştir. Biz İzmir'e sevdalıyız. İzmir'in doğasına, havasına, denizine, sokaklarına sevdalıyız. Biz İzmirliler'in gülen yüzüne, hoşgörüsüne sevdalıyız. Biz bu kentin bünyesinde barındırdığı diyalog iklimine, uzlaşmayı ve tahammülü en büyük siyaset olarak kabul eden yapısına sevdalıyız. Biz sevgi kenti İzmir'e sevdalıyız. İzmir'e olan sevdamızı bugüne kadar her platformda göstermiş bir siyasi partiyiz. İzmir'i en çok seven, İzmir'e en çok hizmet edendir. İzmir'e aşkla hizmet edenlere destek vermek bir gerekliliktir. Bu kentin AK Parti hükümetleri döneminde aldığı yatırımlar ortadadır. İzmir'e yapılan yatırımlar, gerçekleştirilen projeler aşikardır. AK Parti hükümetlerinin İzmir'e gerçekleştirdiği yatırımlar ortadadır. Bitmez denilen çevre yolunu bitiren, duble yollarla trafiği rahatlatan, yeni okullar, yeni hastaneler, yeni barajlar ve burada sayamayacağım birçok eser ile İzmir'de hizmet siyaseti, eser siyaseti yapan AK Parti, şimdi yerel yönetimde bayrağı devralarak hizmetlerini arttırarak devam ettirecek." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İzmir İl Başkanı Akay: '(Bakan Yıldırım'ın Adaylığı) İzmir'de Bu Sefer Hizmet Kazanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement