AK Parti'li Aydemir: "Meslek örgütlerine dönük düzenleme yapılmalı" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Aydemir: "Meslek örgütlerine dönük düzenleme yapılmalı"

AK Parti\'li Aydemir: "Meslek örgütlerine dönük düzenleme yapılmalı"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, meslek örgütlerine dönük mutlaka bir düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

25.10.2022 13:27  Güncelleme: 13:33

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, meslek örgütlerine dönük mutlaka bir düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Türk Tabipleri Birliği Başkanı'nın "Türk vatandaşlığından çıkarılması"na yönelik sözlerini hatırlattı.

Aydemir, "Bir müeyyide, bir yaptırım olmalı ki bir daha böyle bir edepsizliğe kimse yeltenmesin. Açıkça orduyu suçluyor. Sayın Bahçeli çok yerinde bir ifade kullanıyor. Yerinde teklifte bulunuyor." dedi.

"Meslek örgütlerine dönük mutlaka ama mutlaka bir düzenlemenin yapılması lazım." ifadesini kullanan Aydemir, "Doğrusu da budur zaten. Orayı ele geçiriyorlar, orada mesleğe dönük, temsil ettiklerine dönük bir gayretleri yok." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda çağrıda da bulunan Aydemir, "Kılıçdaroğlu utanıyor, adaylığını açıklayamıyor. Bizden sonra en çok oyu alan partinin lideri sensin. Çıkacaksın ve 'Ben adayım.' diyeceksin. Demiyorsan 'Benden de CHP'den de bir şey olmaz.' anlamına gelir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Aydemir: 'Meslek örgütlerine dönük düzenleme yapılmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement