AK Parti'li Kapusuz: "Türkiye İçin Kurulan Kumpası, Tuzağı İnşallah Milletimiz Sandıkta Bozacak" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Kapusuz: "Türkiye İçin Kurulan Kumpası, Tuzağı İnşallah Milletimiz Sandıkta Bozacak"

AK Parti\'li Kapusuz: "Türkiye İçin Kurulan Kumpası, Tuzağı İnşallah Milletimiz Sandıkta Bozacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Türkiye’ye yönelik imaj karartması, iftira kampanyası, düzmece bantlar ve kasetlerin hesabının 30 Mart’ta görülmesi gerektiğini belirterek, “Türkiye için kurulan kumpası, tuzağı inşallah milletimiz sandıkta bozacak” dedi.

14.03.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Türkiye'ye yönelik imaj karartması, iftira kampanyası, düzmece bantlar ve kasetlerin hesabının 30 Mart'ta görülmesi gerektiğini belirterek, "Türkiye için kurulan kumpası, tuzağı inşallah milletimiz sandıkta bozacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, seçim çalışmaları kapsamında Çorum'un Sungurlu ilçesine geldi. Burada partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Kapusuz, halka hitap etti. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kapusuz, AK Parti Sungurlu Belediye Başkan adayı Selahaddin Uzunkaya'ya da destek istedi. Birilerinin rahat durmadığını, bir takım çabalar içine girdiğini dile getiren Kapusuz, seçimlerin yerel ve genel seçim olmaktan çıkıp referanduma dönüştüğünü kaydetti. Kapusuz, Türkiye'nin geleceğinde milletin verdiği oyla yön ve istikamet vereceğini dile getirdi. Konuşmasında 1982 öncesi yaşanan olaylara da dikkat çekerek, birlik ve beraberlik mesajları veren Kapusuz, "Bir genç kardeşimiz vefat etti. Onun cenazesi bahane edilerek 2 kardeşimiz maalesef sokaktaki şiddetten ve sıkıntıdan dolayı üzülerek ifade edelim ki maalesef 2 kardeşimizi de dün kaybettik. Biz hepsine Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Ama Çorumlu kardeşlerim, Sungurlulu kardeşlerim 1980'li yıllar öncesinde oynanan oyunu biliyor. Bu sokaklarda sen sağcısın, sen solcusun, sen Alevisin, sen Sünni'sin diye hangi tezgahlarla 1980 öncesinde 5 bin evladımızı kaybettiğimizi asla unutmayın. Birliğimizi ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe tarihteki şanlı yerimizi alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ama ne yazık ki birileri bundan korkmaya başladı. Ama şeytan görevini yapacaktır" diye konuştu.

12 yıldır millete hizmet eden AK Parti iktidarının iftira atılarak töhmet altında seçimlere götürülmek istendiğine vurgu yapan Kapusuz, "Türkiye yatırım yapmaya uygun görülen dünya devletleri arasında kredi notu artırılmış bir ülke iken, Gezi olaylarıyla, 17 Aralık operasyonlarıyla Türkiye'nin imajına o kadar büyük bir darbe indirdiler ki yüzde 4,5'lara düşen faiz yüzde 15'lere çıktı. Doların yerlerde süründüğü günlerde 2,50'lere çıktığı günleri gördük. Yetmedi borsa düştü, faizler yükseldi, her alanda bu milletin maddi ve manevi gücüne darbe indirildi. Bu olaylardan sonra ekonomik kaybımız 159 milyar doları geçti. Bundan ne Türkiye kazandı, hayır kaybeden Türkiye oldu. Bundan kar sağlayanlar, Türkiye'nin geldiği noktayı hazmedemeyenlerdir. 2013 yılı Türkiye'nin yıldız yılı ilan edilmişti. Bundan rahatsız olan elbette ki komşuları olabilir, düşmanları da olabilir. Ama içerdeki piyonlar buna müthiş destek verdiler. Üzülerek söyleyelim ki Türkiye bu imaj karartmasını, bu iftira kampanyasını, bu düzmece bantları, kasetlerin hesabını inşallah 30 Mart'ta görülmelidir. Türkiye için kurulan kumpası, tuzağı inşallah milletimiz sandıkta bozacak" ifadelerini kullandı.

Eğer bir bedel ödenecekse o bedeli ödemeye hazır olduklarını dile getiren Kapusuz, "Bu millet öyle asil bir millet ki, milletin kantarına çıktığımızda bizi 2002 yılında ve 3 genel seçimde yüzde 34, yüzde 47 ve yüzde 49 olarak üç dönemde de birinci parti yaptı. Başbakanımız ilan etti siyasilere dedi ki, 'Ben bu seçimde de birinci parti olamazsam siyaseti bırakacağım'. İşte millete güvenmek, inanmak budur. Bizler lideri nereye gider, oraya gideriz. Tezgah mı kurulacaklar, oyun mu oynayacaklar buna asla izin vermeyiz. Bizler vatanını, milletini, ülkesini seven insanlar olarak hiçbir zaman ülkesini sıkıntıya sokacak bir karar içinde olmayız. Eğer bir bedel ödenecekse o bedeli biz öderiz" dedi.

Ülkede ekonomik kriz çıkartmak isteyip başarılı olamayanların hakim, savcı ve polislerden oluşan bir yargı operasyonu başlatmak istediklerini dile getiren Kapusuz, "Ekonomik kriz çıkartmak istediler başaramadılar, darbelerde başarısız kaldılar ama en son girişim olarak 2 savcı, 2 polis ve 2 hakimden oluşan bir yargı operasyonu başlatmak istediler. Bu başlatmak istedikleri operasyon şükürler olsun dirayetli Başbakanımızın doğru kararıyla ablukayı kırdık. Onların amacı hükümeti itibarsızlaştırıp, hükümeti düşürmekti. Hemen ardından 25 Mart'ta ikincisini 48 ilde aynı eş zamanlı operasyonlarla Türkiye'yi açmaza sokacaklardı. Bu oyun bozulmuş oldu. Bizler yola çıkarken Rabia işareti tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan. Bunu bugün söylemiyoruz. Bunu yola çıktığımız 2001 yılında ilan etmiştik. Ayrıca 3Y dedik. Yasaklarla mücadele edeceğiz, yoksuzlukla ve yolsuzlukla mücadele edeceğiz. En ufak bir tereddüdünüz olmasın ki bu ilkelerimizden hiçbir zaman vazgeçmedik ve asla vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmasında isim vermeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Kapusuz, şunları kaydetti:

"Bu CHP'nin Genel Müdürü eski SSK Genel Müdürüydü. SSK'yı teslim aldığında 128 milyar karı vardı. Teslim ettiğinde ise 1 milyar, 111 milyon zararla bıraktı. Ama kendisi SSK'dan geldiği için 10 aylık torununu da sigortalı yaptırmıştı. 10 aylık torun acaba hangi işte çalışıyordu. Ahlak, etik, dürüstlük bunun neresinde. 2007 yılında Tuncay Özkan'ın Kanaltürk'üne müthiş bir para veriyorlar. Tabi kılıfına uydurmak istiyorlar ama beceremiyorlar. Beceremedikleri için Anayasa Mahkemesi bu para haksız verilmiş bir para diyor ve ödeyin bakayım diyor. Bu örnekleri dürüstlükten bahsedenlere hatırlatmak için veriyorum. Biz yoksul kardeşimize yardım yaparken, destek verirken bize makarnacı diyorlar, kömürcüsünüz diyorlar. Fakire el uzatmışız, kömür vermişiz, makarna yiyecek vermişiz, ücret vermişiz, kira vermişiz. Bunu bir hatamız olarak görüyorlar. Çünkü bunlar halkla irtibatlı değil. Öğrencilerimize belediyeler burs veriyordu. CHP bunu mahkemeye götürüp iptal ettirdi."

Yolsuzlukla mücadele konusuna da değinen Kapusuz, "Asgari 10 belediye başkanlığı kazanmış bizim partimiz, yine bizim partimizin şikayetimizle mahkum oldular. Yine Enerji Bakanlığı'nda en kapsamlı operasyonu Başbakanımız talimat verip takip ettirip gereğini yaptırmıştır. Biz her hareketimizin, her fiilimizin hesabını hesap gününde Allah'a verecek olduğumuza inanan kitleyiz. Onun için birisi rüşvet alacak, birisi yanlış yapacak bizde onun üstünü örteceğiz. Asla buna izin vermeyiz. Başbakanımızın tabiri ile en yakınımdaki evladım da olsa onu evlatlıktan reddederim. Bunu bize bulaştırmak istediler. Filmlerde ne oluyor. Birisini öldürmek için katil silahın ucuna susturucu takar. İşte bu ülkeye ve Başbakanımıza zarar vermek için susturucu mahiyetinde yolsuzluk ve rüşveti ortaya çıkarttılar. Biz mahkemenin kararını sizinle birlikte bekliyoruz. Ama şunu da unutmayın bu kesimlerle sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Kapusuz'a ziyaret sırasında AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Milletvekili Cahit Bağcı eşlik etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Kapusuz: 'Türkiye İçin Kurulan Kumpası, Tuzağı İnşallah Milletimiz Sandıkta Bozacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement