Özgür Özel'e Tazminat Şoku - Son Dakika
Politika

Özgür Özel'e Tazminat Şoku

Özgür Özel\'e Tazminat Şoku

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'ndaki tartışma ile ilgili CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in açıklamalarına cevap verdi.

18.07.2014 09:56  Güncelleme: 11:09

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, TBMM Plan Bütçe Komisyonu'ndaki tartışma ile ilgili CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in açıklamalarına cevap verdi.

Yurtdışında olduğu için Özel'in kendisi ile ilgili açıklamalarını geç öğrendiğini ifade eden Üstün "12 Temmuz 2014 tarihinde bazı medya organlarında yer alan 'Kavganın nedeni oruçlu olması değil' başlıklı şahsımı karalayıcı haberlerin gerçeklerle hiçbir ilgisi yoktur. Söz konusu haberlerde CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in tamamen iftira niteliği taşıyan açıklamalarına yer verilmiştir.

Özgür Özel, yalanlarla dolu açıklamalarında şahsımın Gümüşhane'deki bir maden şirketiyle yakından ilişkili olduğunu ve maden sahibi ile sayın başbakan arasında tartışma yaşandığını iddia etmiştir. Özel, acımasızca iftiralarını biraz daha ileriye götürmüş ve şahsımın iki güç arasında kalarak, zor günler geçirdiği yalanını da ortaya atmıştır. Belli ki bu açıklamaları Gümüşhane'deki örgütlerinin dilleri ile yazmışlar. Şu kadar net söyleyeyim şahsımı Gümüşhane nasıl tanıyorsa öyleyim, Ankara'daki çevrem nasıl tanıyorsa öyleyim. Gizlimiz saklımız olmaz Allah'a şükür. 40 gün süren Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki çalışmalarımızın yoğunluğu sebebiyle bir takım sinir gerginliği ve tasvip etmediğimiz durumlar yaşandı. Özel, Plan ve Bütçe Komisyonu toplantılarında yaşanan bu durumu aslından tamamen uzaklaştırarak ve çarpıtarak mesnetsiz açıklamalarda bulunmuştur. Bu açıklamaların söylediğimiz gibi şahsımla uzaktan yakından alakası yoktur. Sayın Özel'e bundan sonraki yapacağı açıklamalarda dürüstlük ilkesinden ayrılmamasını ve kılavuzunu iyi belirlemesi gerektiğini öneririm. Tarafıma yapılan bu iftiralar hakkında maddi ve manevi olarak yasal işlem başlatılacağımızın da bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Özgür Özel'e Tazminat Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement