Ak Partilapseki İlçe Teşkilatı6. Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Politika

Ak Partilapseki İlçe Teşkilatı6. Olağan Kongresi Yapıldı

Ak Partilapseki İlçe Teşkilatı6. Olağan Kongresi Yapıldı

Lapseki Ak Parti 6. Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Halil Özer yeniden ilçe başkanlığı görevini üstlendi.

26.08.2017 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Ak Parti 6. Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Halil Özer yeniden ilçe başkanlığı görevini üstlendi.

Lapseki Ak Parti 6. Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Halil Özer yeniden ilçe başkanlığı görevini üstlendi. Sahil Sosyal Tesislerinde gerçekleşen olağan kongreye Grup Başkanvekili Bülent Turan, Milletvekili Ayhan Gider, İlçe Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belde Belediye Başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belde Belediye Başkanı Sami Yavaş, İl Başkanı Yeşim Karadağ, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda parti mensubu yer aldı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşının okunmasıyla devam eden programda faaliyet ve denetimraporları, gelir-gider cetvelleri okundu.

Milletvekili Gider CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atlet ile basına verdiği pozu eleştirerek "Sanıyorlar ki atletle verilen poz ile bu milletin adamı olduğunu gösterecekler. Siz bu milleti böylemi görüyorsunuz. Keşke 15 Temmuz gecesi atletiyle meydanlara çıksaydı da bizde gömleğini bile giyemeden tankların tüfeklerin önüne çıktı diye övseydik. Nasıl indi havalimanına ? Duşunu almış, tıraşınıolmuş, kravatını takmış medyanın önüne çıktı. Birşey mibekliyordu acaba. Sen takım elbise ile çıkılacak yere atletle çıkar, atletle çıkılacak yere takım elbise ile çıkarsan bu millet bunu görür" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan Ak Partinin durmasıyla adeta Türkiye'nin durmasının eşdeğer olduğunu savunarak "Birileri mızmız yapıyor biz iş üretiyoruz. Şikayet edip duruyorlar, yok efendim devletten para gelmiyor diye. Hepsi yalan bunların. Nüfus oranına göre kamudan ne gerekiyorsa bedellerini alıyorlar. Lapseki ile Gelibolu doğalgaz projesi bitim işiaynı tarihte verildi. Lapseki belediyesine bakın nerede birde Gelibolu'ya bakın. Onun için diyoruz birileri laf üretir Ak Parti iş yapar. Toz-toprak oluyor diye şikayetler geliyor. Bunlar olacak. Yatırım olduğu yerde tozda olur toprakda. Şimdi 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsünü yapacağız İnşallah. Hafriyat işlerinde o kamyonlardan çok çekeceğiz. Ama kazanan biz olacağız. Üreticimiz malı göndermeden önce hava durumuna bakıyor, yağmur varmı ona bakıyordu. Şimdi ürünler direk Anadolu'dan Avrupa'ya geçerek pazara kavuşacak" diye konuştu.

Lapseki Ak Parti 6. Olağan kongresinde 263 kayıtlı delegeden 193 kişi sandık başına gitti. Toplamda 192 geçerli oy alan Halil Özer yeniden AK Parti İlçe Başkanı oldu. Tüm katılımcılara teşekkür eden Özer partililerden yeniden güven oyu aldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partilapseki İlçe Teşkilatı6. Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement