'AKP Farklılıkları Dışlamıyor' - Son Dakika
Politika

'AKP Farklılıkları Dışlamıyor'

\'AKP Farklılıkları Dışlamıyor\'

Ak Partili Ataş, Hiç Kimseyi Farklılıklarından Ötürü Dışlayan Bir Parti Olmadıklarını Belirtti.

17.02.2011 16:41

AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, hiç kimseyi farklılıklarından ötürü dışlayan bir parti olmadıklarını belirterek, "Çünkü Allah bunu emrediyor. Bizim de Allah'ın emirleri dışında hareket etmemiz mümkün değil. Allah'ın emretmediği bir şeyi yargılamak durumunda olamayız" dedi.Mustafa Ataş, bugün sabah geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde AK Parti İlçe binasında basın tohqplantısı düzenledi. İlçe Başkanı Yılmaz Algül ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Ataş, seçim stratejileri hakkında bilgi verdi. Ataş, referandum sonrasında 19 bölge toplantısı yapmayı kararlaştırdıklarını ve bu toplantıların ilkini Muğla'da gerçekleştireceklerini anlattı.

HEDEF, ÜÇÜCÜ KEZ İKTİDAR

Üç günlük Muğla ziyareti sırasında tüm ilçelerde seçim hazırlık toplantıları yaparak izlenecek yol hakkında bilgi vereceğini belirten Ataş şunları söyledi:

"2003 yılından bu yana seçim koordinasyon kurulu başkanlığını sürdürüyorum. Bu kez de Türkiye genelinde başlattığımız çalışmalarda 81 il ve 957 ilçenin tamamında bu toplantıları yaparak seçimde görevli arkadaşlarımızı eğitimden geçireceğiz, seçime dört dörtlük hazırlanarak üçüncü kez iktidar olmak ve bir dönem daha ülkemize hizmet etmek için profesyonelce seçim çalışmalarını sürdüreceğiz. Ege Bölgesi ve Muğla'da oy oranımızın düşük olması belki de bizden kaynaklanıyor. Kendimizi iyi anlatamadık. Belki de anlattık, ancak algılamalar farklı oldu. Ege'de ve Muğla'da bizi farklı algılayarak yanlış bilen topluma kendimizi daha iyi anlatmanın, doğru algılatmanın yolunu mutlaka bulacağız."

'KİRLİ SİYASET YAPMAYACAĞIZ'

Seçimler yaklaştıkça gerek siyasette, gerekse de toplum içerisinde gerginliğin arttığını öne süren Mustafa Ataş konuşmasını şöyle sürdürdü:

"AK Parti olarak kirli siyaset yapmayacağız. Söylemlerimiz de kavgaya yönlendirici konuşmalar olmayacak. Bu nedenle seçmenlerimize vatandaşlarımıza sık sık bu konularda uyarılarda bulunup, kavganın gerginliğin içerisinde olmamalarını söylüyoruz. Türkiye'nin her yerindeki farklı görüş, inanç, yaşam, siyasi görüş farklılıklarına saygımız var. Bunlar milletimizin zenginliğini gösterir. Hiçbir kişiyi farklılıklarından ötürü dışlayan bir parti olmadık, olmayacağız. Çünkü Allah bunu emrediyor. Bizim de Allah'ın emirleri dışında hareket etmemiz mümkün değil. Allah'ın emretmediği bir şeyi yargılamak durumunda olamayız. İktidara yeniden gelmek için meşru zeminde meşru yollarla insanlarımıza kendimizi anlatacağız. Bizleri doğru algılamalarını sağlayacağız. Yanlış algılamaları ortadan kaldıracağız. Ege sahillerinde, referandumda hayır çıkan bölgelerdeki yanlış algılamaları düzeltmek için gayret göstereceğiz." Ataş'ın toplantılarını yarın Muğla, cumartesi günü de Marmaris parti teşkilatlarında sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika 'AKP Farklılıkları Dışlamıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement