Ankara Keçiören Belediyesi Cadde ve Sokakları Türk Bayraklarıyla Süsledi - Son Dakika
Politika

Ankara Keçiören Belediyesi Cadde ve Sokakları Türk Bayraklarıyla Süsledi

Ankara Keçiören Belediyesi Cadde ve Sokakları Türk Bayraklarıyla Süsledi

Ankara Keçiören Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları için ilçede gerçekleştirilecek etkinlikler için cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla süsledi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, tüm Ankaralıları Keçiören'e davet ederek, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının tarihi şuura yakışır bir şekilde düzenleneceğini belirtti. Kutlamalar arasında çelenk sunma töreni, meşaleli kortej yürüyüşü ve havai fişek gösterisi de yer alacak.

28.10.2023 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Keçiören Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında ilçede gerçekleştirilecek kutlamalar için cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla süsledi.

Cumhuriyet'in 100'üncü yıl hazırlığı tüm yurtta devam ediyor. Keçiören Belediyesi tarafından cadde ve sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı. Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarına tüm Ankaralıları davet eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Genç bir subay çıkıyor, 'Türk milleti esareti kabul etmez ya istiklal ya ölüm' diyerek Milli Mücadele'yi başlatıyor ve kahramanlarımızın kanıyla sulanan bu kutsal toprakları bize vatan yapıyor. Bizler de ecdadımızın emaneti, bağımsızlığımızın sembolü Cumhuriyetimize Yürekten sahip çıkıyoruz. Milli Mücadele'nin karargahı olan Keçiören'de, tarihi şuurumuza yakışır bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması düzemeyeceğiz. Tüm Ankaralıları Keçiören'imize bekliyoruz" dedi.

Öte yandan, Keçiören Belediyesi 29 Ekim'de saat 13.00'te belediye binası önünde çelenk sunma töreni, saat 18.00'de Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Lisesi önünden belediye önüne kadar meşalelerle kortej yürüyüşü gerçekleştirip daha sonra belediye önünde havai fişek gösterisi düzenleyecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ankara Keçiören Belediyesi Cadde ve Sokakları Türk Bayraklarıyla Süsledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement