Bakan Yıldız: Lisans Sonlandırılması Teknik Bir Konu (2) - Son Dakika
Politika

Bakan Yıldız: Lisans Sonlandırılması Teknik Bir Konu (2)

Bakan Yıldız: Lisans Sonlandırılması Teknik Bir Konu (2)

Bakan Taner Yıldız, Kayseri'de Talas Caddesi'ndeki Ahi Evran Müzesi önünde, 'Yılın Ahisi' seçilen Develi İlçesi'nden terzi Mahir Solak'a cüppesini giydirmeden önce yaptığı konuşmada yine Uzan ailesiyle ilgili dava sürecine değinerek şunları...

23.09.2013 12:45

'tek KURUŞU, ÜLKEYİ SOYMAK İSTEYENLERE BIRAKMAYACAĞIZ'

Bakan Taner Yıldız, Kayseri'de Talas Caddesi'ndeki Ahi Evran Müzesi önünde, 'Yılın Ahisi' seçilen Develi İlçesi'nden terzi Mahir Solak'a cüppesini giydirmeden önce yaptığı konuşmada yine Uzan ailesiyle ilgili dava sürecine değinerek şunları söyledi:

"230 milyar dolarlık Türkiye aleyhine dava açan bir Uzan grubu vardı. Bu rakam Türkiye'nin 2002 yılındaki gayri safi yurtdışı milli hasılası kadardı. Yani şunu söylüyordu; 'Ben bu ülkeyi istiyorum' diyordu. 'Ben 2002 yılındaki Türkiye'yi istiyorum' demekti. Hamdolsun tüm uluslararası davalar, uluslararası tahkimi kazandık. Bununla kalmadık avukatlık paralarını da kazandık. Bunların tümünü tek tek esnafımızın, sanatkarımızın, vatandaşımızın parasını, dolarını, tek kuruşunu ülkeyi soymak isteyenlere bırakmayacağız. Ahilik haftasında bırakın ülkenin soyulmasınıı, yanındaki esnaf kardeşinin siftah yapmasını isteyen dokudan geliyoruz. Bu çok büyük bir zenginlik ve hazinedir. Bu ülkenin 75 milyonun duası da yanımızda. Biz Allah'a inanan, halkından aldığı destekle ülkenin idaresine irade koyanlarız."

Bakan Yıldız, konuşmasının ardından, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve KESOB Başkanı Mustafa Alan ile birlikte 'Yılın Ahisi' seçile terzi Mahir Solak'a şed kuşatıp cüphesini giydirdi. Bakan Taner Yıldız ve protokoldekiler daha sonra katılıcımlara Ahi pilavı dağıttı.

(SS) - Kuruşu

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Yıldız: Lisans Sonlandırılması Teknik Bir Konu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement