Başbakan Yıldırım: "Uzay ve Havacılık Teknolojilerinden Ülke Kalkınması ve Milli Güvenliğin... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım: "Uzay ve Havacılık Teknolojilerinden Ülke Kalkınması ve Milli Güvenliğin...

03.10.2017 15:19

Başbakan Yıldırım: "Uzay ve havacılık teknolojilerinden ülke kalkınması ve milli güvenliğin sağlanması, doğal kaynakların tespiti ve bunun halkın refahı için kullanılması adına Türkiye Uzay Ajansı'nı kurma kararı aldık.

Başbakan Yıldırım: "Uzay ve havacılık teknolojilerinden ülke kalkınması ve milli güvenliğin sağlanması, doğal kaynakların tespiti ve bunun halkın refahı için kullanılması adına Türkiye Uzay Ajansı'nı kurma kararı aldık. Bu kararı da tasarı, taslak olarak Meclise gönderdik. Bu yasama döneminde inşallah Türkiye Uzay Ajansı da kurulmuş olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Yıldırım: 'Uzay ve Havacılık Teknolojilerinden Ülke Kalkınması ve Milli Güvenliğin... - Son Dakika


Advertisement