Başkan Tarhan, tarım projelerini Tarımsal Kalkınma Zirvesinde tanıttı - Son Dakika
Politika

Başkan Tarhan, tarım projelerini Tarımsal Kalkınma Zirvesinde tanıttı

Başkan Tarhan, tarım projelerini Tarımsal Kalkınma Zirvesinde tanıttı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede gerçekleştirdikleri tarım projelerini, İstanbul'da düzenlenen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde tanıttı.

04.10.2021 09:54  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede gerçekleştirdikleri tarım projelerini, İstanbul'da düzenlenen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde tanıttı.

Tarım alanında gerçekleştirdiği sayısız proje ile dünya gündeminde yer bulan Mezitli Belediyesi, İstanbul'da gerçekleşen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinin de ilgi odağı oldu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın da katıldığı zirvenin fuar bölümünde, belediyenin standında iki dünya şampiyonluğu ödülü de sergilendi.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 3 gün süren zirvenin fuar bölümünde Mezitli'de gerçekleştirilen Kent İçi Tarım, Kadın Üretici Pazarları, Hobi Bahçeleri, Jakaranda korulukları ve üreticilere verilen destekler anlatıldı, ilgili broşür ve tanıtım kitapları dağıtıldı. Kadın Üretici Pazarları, Mezitli Solinova Üretici Kadın Kooperatifi ve Mezitli Kent Konseyi üyeleri tarafından üretilen ürünler sergilendi, ikramlarda bulunuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra başta Büyükşehir Belediye Başkanları olmak üzere fuarda yer alan belediye başkanı ve davetlileri Mezitli Belediyesi standında ağırlayan Başkan Tarhan, açılan diğer stantları da geçerek Mezitli'de tarımsal alanda gerçekleşen projeleri anlattı.

Çok verimli bir fuar organizasyonu geçirdiklerini dile getiren Tarhan, "Mezitli Belediyesi olarak tarımsal alanda gerçekleştirdiğimiz projelerimiz artık ülkemiz sınırlarını aşarak geniş kesimler tarafından bilinir hale geldi. Projelerimizi kendi alanlarında uygulayan belediyeler de oldu. Bu projelerimizi bir kez de CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde anlatabilmenin gururunu yaşadık. Belediye başkanları ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. Çalışmalarımızı anlattık, broşürler kitaplar dağıttık. Çok verimli bir organizasyon oldu. CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesini hazırlayan, burada görev alarak başarıyla tamamlanması sağlayan herkese ve Mezitli'de gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı aktaran çalışanlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Tarhan, tarım projelerini Tarımsal Kalkınma Zirvesinde tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi
    16:43 Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi

    Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na Çiğdem Gegeoğlu seçildi. Meclisin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Gegeoğlu, seçilmesinden dolayı gurur duyduğunu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Toplantıda 1. başkanvekilliğine Serdar Çığla, 2. başkanvekilliğine Vedat Koyuncu, katip üyeliklere ise Salih Akar ve Mehmet Güneş Yılmaz seçildi.

  • Pamukkale Belediyesi'ne 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi
    16:43 Pamukkale Belediyesi'ne 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi.

  • Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri köyleri ziyaret etti
    16:34 Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri köyleri ziyaret etti

    Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Kırıkdağ ve Aşağı Derecik köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi. Karadağ, vatandaşların taleplerinin karşılanması için ilgili şube müdürlerine talimat verdi.

  • Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası
    16:29 Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın aldığı duyumlar sonucu başlattığı inceleme sonucu ortaya çıktığı belirtilen gizli dinleme ve izleme cihazlarıyla ilgili soruşturma süreci başlatıldı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarına yönelik inceleme başlattı.

  • Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri
    16:26 Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri

    Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası yapılan incelemelerde, 500 ihbardan 50 yapı incelendi ve 5 yıkık, 15 ağır hasarlı yapı tespit edildi. Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu, hasarlı yapıların çoğunlukla 1999 öncesi yapılan binalar olduğunu belirtti ve ülkemizin deprem bölgesi olduğunu vurguladı. Kamu binalarında ise herhangi bir hasar görülmediği açıklandı.

  • Havza Muhtarları Derneği Başkanı Muhtarlarla Belediye Başkanı İkiz'i Ziyaret Etti
    16:25 Havza Muhtarları Derneği Başkanı Muhtarlarla Belediye Başkanı İkiz'i Ziyaret Etti

    Havza Muhtarları Derneği Başkanlığı tarafından düzenlenen ziyarette, muhtarlar Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. İkiz, muhtarların önemli iletişim köprüleri olduğunu belirterek, önümüzdeki 5 yılda mahallelerin sorunlarını çözmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Dernek başkanı Şahin ise İkiz'in ilçeye ve mahallelere değer katacak çalışmalar yapacağına inandıklarını söyledi.

  • Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi
    16:24 Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

    Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 yılı 1. Dönem Olağan Genel Kurulu, öğretmenevinde gerçekleştirildi. Toplantıda, görev süreleri dolan encümenlerin yerine yeni encümenler seçildi. Birlik başkanı Kaymakam Şafak Gürçam, daha önce görev alanlara teşekkür ederek, amaçlarının köylerde yaşayan vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek olduğunu belirtti. Yapılan seçimde İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Basri İnan ve Akın Yağız Demirelli, köy muhtarları Muhittin Çakır ve Yavuz Çarıkçı göreve getirildi. Toplantı sonunda muhtarların sorun ve talepleri dinlendi.

  • Osmaneli Kaymakamı Yüksel, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
    16:24 Osmaneli Kaymakamı Yüksel, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde Kaymakam Yüksel, köy ve mahalle muhtarları ile tanışma ve istişare toplantısı düzenledi. Kaymakam Yüksel, muhtarlara yeni görevlerinde başarılar diledi ve vatandaşların sorunlarını aktarmalarını istedi. Yeni Belediye Başkanı Bekir Torun da muhtarların önemine vurgu yaparak iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.


Advertisement