Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a Kosova Savunma Bakanı tarafından madalya verildi - Son Dakika
Politika

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a Kosova Savunma Bakanı tarafından madalya verildi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar\'a Kosova Savunma Bakanı tarafından madalya verildi

Kosova'ya resmi ziyarette bulunan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci tarafından 'Üstün Hizmet' madalyası ile ödüllendirildi. Görüşmede, Baykar şirketi ile askeri teknoloji alanında iş birliğinin son noktaya geldiği ve gelecek projelerin ele alındığı belirtildi. Kosova Güvenlik Gücü Komutanı da Baykar ürünlerinin FSK'nın savunma ve güvenliğini garanti edecek düzeyde olduğunu ifade etti.

06.11.2023 21:55

Kosova'ya resmi ziyarette bulunan Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'a Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci tarafından "Üstün Hizmet" madalyası verildi.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kosova'nın başkenti Priştine'de Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi. Görüşmede Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Sabri Tunç Angılı, Kosova Güvenlik Gücü (FSK) Komutanı Korgeneral Bashkim Jashari ve Kosova Savunma Bakanı Yardımcısı Shemsi Syla da hazır bulundu.

Kosova Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, görüşmede Bakan Maqedonci'nin Baykar şirketi ile iş birliğinin askeri teknolojide son nokta haline geldiğini vurguladığı aktarılarak, yatırım yapılacak bir sonraki projelerin ele alındığı ve satın almaların ötesine geçebilecek işbirliğinin yapılması gerektiği konusunda Bayraktar ile hemfikir olduğu belirtildi.

Kosova Güvenlik Gücü Komutanı Korgeneral Bashkim Jashari ise, Baykar'dan satın alınan ürünlerle artık FSK'nın savunma ve güvenliğini garanti edecek düzeyde bir misyonu yerine getirebileceğini söyledi.

Görüşme sonunda Bakan Maqedonci, Haluk Bayraktar'a "Üstün Hizmet" madalyası takdim etti. - PRİŞTİNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a Kosova Savunma Bakanı tarafından madalya verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement