Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Azeri Heyet Onuruna Yemek Verdi - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Azeri Heyet Onuruna Yemek Verdi

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Azeri Heyet Onuruna Yemek Verdi

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in ziyareti kapsamında heyette yer alan Azeri bakanlar onuruna yemek verdi.

13.11.2013 14:55  Güncelleme: 15:03

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in ziyareti kapsamında heyette yer alan Azeri bakanlar onuruna yemek verdi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'ın Ankara Palas'ta verdiği yemeğe Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun ve milletvekilleri katıldı. Yemeğe Azerbaycan heyetini temsilen ise Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov, Ekonomi, Kalkınma ve Sanayi Bakanı Şahin Mustafayev, İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Ali Abbasov, İçişleri Bakanı Ramil Usubov, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Selim Müslümov, Ulaştırma Bakanı Ziya Memmedov, Socar Başkanı Samir Kerimli, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Faik Bağırov ve diğer yetkililer katıldı. Basın mensuplarının görüntü almasının ardından yemek basına kapalı olarak devam etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Azeri Heyet Onuruna Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement