CHP'de Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Yavaş'ı kızdırdı - Son Dakika
Politika

CHP'de Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Yavaş'ı kızdırdı

CHP'de ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine Mansur Yavaş karşı çıktı. İstediği ismin Etimesgut Belediye Başkanlığı adaylığına gösterilmemesine kızan Yavaş'ın bu konuda kesin tavır koyup kendisinin de aday olmayabileceği ifade ediliyor.

10.01.2024 20:44  Güncelleme: 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi CHP'de kriz çıkardı. İstediği ismin aday gösterilmemesine kızan Yavaş'ın bu konuda kesin bir tavır koyacağı ve istediği olmaz ise kendisinin de adaylıktan çekilebileceği iddia ediliyor.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterme kararı aldı. CHP MYK'dan geçen karar Parti Meclisi'ne sunulacak.

CHP'de Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Yavaş'ı kızdırdı

BEŞİKÇİOĞLU'NUN ADAYLIĞI MANSUR YAVAŞ'I KIZDIRDI

Beşikçioğlu'nun Etimesgut'tan aday gösterilmesi nedeniyle CHP'de kriz çıktı. Gazeteci Saygı Öztürk, Mansur Yavaş'ın Etimesgut'tan istediği ismin aday gösterilmemesi üzerine Beşikçioğlu'nun adaylığını kızdığını dile getirdi.

Öztürk, "Mansur Bey'in bu gelişmeler üzerine kesin bir tavır ortaya koyup bu durumda kendisinin de aday olmayabileceğini ifade ettiğini öğrendik. Şu anda Ankara'da çok önemli bir sorun çıktığını ifade edebiliriz CHP'de." dedi.

CHP'de Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Yavaş'ı kızdırdı

MANSUR YAVAŞ ADAYLIKTAN ÇEKİLEBİLİR

Yavaş'ın İyi Parti'den istifa eden Mesut Özarslan'ın Etimesgut'tan aday gösterilmesini istediği ancak bunun gerçekleşmemesi üzerine kendisinin de adaylıktan çekilebileceği iddia ediliyor.

ÖZGÜR ÖZEL: MANSUR BEY'İN HOŞUNA GİTMİŞTİ, İTİRAZ EDECEĞİ BİR ŞEY YOK

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MYK sonrasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mansur Yavaş'ın itiraz ettiği iddiasına ilişkin soruya yanıt veren Özel, "Mansur Bey ile fikrimi paylaştığımda hoşuna gitmişti. Hala hoşuna gittiğini ümit ediyorum. İtiraz edeceği bir şey yok. Gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum." dedi.

CHP\'de Erdal Beşikçioğlu\'nun adaylığı Mansur Yavaş\'ı kızdırdı

Son Dakika Politika CHP'de Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Yavaş'ı kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • okan dilek: Arnold schwarzenegger de VALİ olmuştu ne var yani 186 127 Yanıtla
  • mert çelik: halka hizmet sevgisiyle yarısan kısılerı gorunce gozlerım dolu dolu oluyor 94 122 Yanıtla
    Kubilay Turkyilmaz: Allah mustakini versin güldürdün beni 53 8
  • Alper006 : Mansur Yavaş kızmış yok aday olmayabilirmiş Mansur Yavaş bu yolun başında herşeyi kabul ederek geldi öncelikle şunu bunu aday yapalım mı diye ona soran yoktur. Vede her ne olursa olsun Mansur Yavaş adaylıktan çekilmez 150 29 Yanıtla
  • Kreiss Kreisslitfania: Zelenskide başkan oldu ülke şavaşta 130 10 Yanıtla
  • Şbn Şbn: Mansur boş yapma Eko şimdi arar seni susarsın 105 33 Yanıtla
  • Coronaci : Mansurun dedigi olur ..guuuc bende heeeman))) 99 29 Yanıtla
    Pınar Ozgül: benim istediğim aday gelicek olue mu o zaman meclis üyelerinin isteği ne olucak bu yanlış bir tavır böyle bir şey olmuş mudur. olmamış olmasını düşünüyorum. çocuk gibi olgun kişiler böyle yapmamalı 2 0
  • Ugur Kula: Yakışır…. 51 60 Yanıtla
  • Mustafa Kemal Elmas: Birbirinizden bulun desem çok mu hafif kalır,bilemedim ne yaparsanız yapın 80 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement