CHP'den,Esnafa Karanfilli Moral Ziyareti - Son Dakika
Politika

CHP'den,Esnafa Karanfilli Moral Ziyareti

CHP\'den,Esnafa Karanfilli Moral Ziyareti

'Gezi Parkı' protestoları nedeniyle iş yapamaz duruma gelen Kızılay'daki esnafa, CHP'li vekiller moral ziyaretinde bulundu.

24.06.2013 11:31  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 31 Mayıs tarihinde başlayan 'Gezi Parkı' protestoların günlerce sürmesi nedeniyle iş yapamaz duruma gelen Kızılay'daki esnafa, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin moral ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'esnafa destek olun' talimatıyla birlikte ziyaretleri gerçekleştiren CHP Heyeti, Kızılay'da olayların en yoğun yaşandığı Yüksel Caddesi, Ziya Gökalp Caddesi ve çevresindeki esnafın sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Bölge esnafının en çok dert yandığı durumun gün geçtikçe gerilimin tırmandığı ve buna bağlı olarak iş yapamadıkları için maddi güçlük çektiklerini belirten CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, esnafın, Başbakan Erdoğan'ın ortamı geren açıklamalar yapmasının süreyi uzattığı düşüncesinde olduğunu ve 'Tansiyonu düşürecek tek kişinin Başbakan'dır' mesajının da dikkate alınması gereken bir mesaj olduğunu ifade etti.

Olaylar sırasında polisin boş yerlere yada dükkanların içerisine biber gazı atmak gibi keyfi davranışlarına şahit olduklarını belirten esnafın, siftah yapmadan dükkan kapattıklarına ve zarar gördüklerine dikkat çeken Perçin, esnafın bir an evvel ülkeyi sakinleştirecek açıklamalar beklediğini de sözlerine ekledi. CHP Örgütü olarak kapılarının her kesimden vatandaşa açık olduğunu dile getiren Perçin, "Sizin derdiniz bizim derdimizdir, sizleri her zaman dinlemeye, sıkıntılarınızı paylaşmaya çare bulmaya hazırız" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'den,Esnafa Karanfilli Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement