CHP Genel Başkan Yardımcısı Okay - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Okay

CHP Genel Başkan Yardımcısı Okay

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, partinin MYK toplantısı sonrası açıklama yaptı.

18.10.2010 17:28

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, partinin MYK toplantısı sonrası açıklama yaptı. HSYK seçimlerine değinen Okay, “ Yargı, siyasal iktidarın tahakkümü altında ezilecektir,” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı, partilerinin, Köşk’teki 29 Ekim Resepsiyonuna katılıp katılmayacağıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken, Kılıçdaroğlu’nun çok net bir şekilde “29 Ekim’e daha çok var,” dediğini hatırlattı. Söz konusu tarihe halen çok zaman olduğunu tekrarlayan Okay, “O süreçte bu irade sayın genel başkanımıza aittir,” dedi.

“YARGI, SİYASAL İKTİDARIN TAHAKKÜMÜ ALTINDA EZİLECEKTİR”

Açıklamalarında, HSYK seçimlerine değinen Okay, söz konusu seçimden ‘Adalet Bakanlığının listesinin’ çıktığını anlattı ve bu durumla, kuvvetler ayrılığının ortadan kalktığını ve kuvvetler birliğinin ortaya çıktığını savundu. Okay, “Yargı, siyasal iktidarın tahakkümü altında ezilecektir,” dedi.

“PARTİ SÖYLEMLERİNİN NASIL ALGILANDIĞINI ANLAMAYA ÇALIŞTIK”

CHP’nin gerçekleştirdiği, ‘Siyasette Başarı Stratejisi’ toplantısından da bahseden Okay, çalışmanın çok yararlı geçtiğini anlattı ve söz konusu toplantılarda, CHP söylemlerinin nasıl algılandığını anlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

“29 EKİM’E DAHA ÇOK VAR; İRADE, SAYIN GENEL BAŞKANIMIZA AİTTİR”

Okay, CHP’nin, Köşk’teki 29 Ekim Resepsiyonuna katılıp katılmayacağıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken, Kılıçdaroğlu’nun çok net bir şekilde “29 Ekim’e daha çok var,” dediğini hatırlattı. Söz konusu tarihe halen çok zaman olduğunu tekrarlayan Okay, “O süreçte bu irade sayın genel başkanımıza aittir,” dedi.

AKP’YLE GÖRÜŞME

Başörtüsü ile ilgili olarak AKP’li grup başkanvekilleriyle görüşüp görüşmeyecekleri de sorulan Okay, “Siyasetin nezaketi gereği, böyle bir talep olduğunda, çok doğal ki, arkadaşlarım görüşürler, ona göre bir termin belirlerler. Bu, grup başkanvekili arkadaşlarımın ihtiyarındadır,” dedi.

ANKARA- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Okay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement