CHP Kurultayın Ardından Sahaya İniyor - Son Dakika
Politika

CHP Kurultayın Ardından Sahaya İniyor

CHP Kurultayın Ardından Sahaya İniyor

CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

20.07.2012 16:10

CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında Karaibrahim Giresun gündemiyle ilgili, Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise kongreye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk'ün CHP'li Giresun Belediye Başkanına yönelik eleştirilerini cevaplayan CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, şöyle konuştu: "AK Partili arkadaşlarımız, belediyemizin Atapark projesini eleştirmektedir. Israrla Atapark Projesinin, park alanlarını yok ettiğinden söz ediliyor. Şunu ifade edelim, Giresun Belediyesi Atapark'a park değil meydan kazandırıyor. Eleştiren arkadaşlarımız parkla, meydanı birbirinden ayırt ettiklerinde sorun çözülmüş olacaktır. Proje tamamlandığında kendileri de beğenecektir ama tamamlanmasına müsaade etmemek adına eleştirilerde bulunuluyor. Biz havaalanı yapılmaya başlandığında kendilerine teşekkür ettik. Onlardan da güzel yapılan hizmetlere saygı duymalarını bekliyoruz. Atapark Projesinin içerisinde yer alan caddenin trafiğe kapanmasıyla da trafik engellenmeyecektir ve buranın yükünü hafifleten yeni güzergahlar belirlenecektir. Bir diğer konu ise Giresun'un doğalgaza kavuşmasının önünde engel olarak Giresun Belediyesi gösteriliyor. Giresun Belediyesi'nin hangi şekilde nasıl bir engel olduğunu açıklamalarını bekliyoruz. Böyle bir engelin ileri sürülmesi abesle iştigaldir."

Gazetecilerin soruları üzerine Parti Meclisinde Giresun'dan neden hiç kimsenin bulunmadığını değerlendiren Eşref Karaibrahim, sözlerini şöyle sürdürdü: "İl Başkanları toplantısında karar alınmıştı, il başkanları aday olmayacaktı. Bizde olmadık. CHP Giresun Milletvekilimiz de aday olmayacağını söyledi.Sadece geçen dönem milletvekili adayı olan Nilay Pınar aday oldu. Biz gereken desteği verdiğimizi düşünüyoruz ama seçilemedi."

CHP'nin yapılan kongresinin ardından sahaya ineceklerini belirten Kocaeli Milletvekili Mehmet Halil Kaplan ise, şunları söyledi: "CHP'nin son kurultayı bir dönüm noktası olmuştur. CHP tarihi boyunca bir çok değişime öncülük etmiştir.CHP Kemal Kılıçdaroğlu'nun

genel başkanlığa gelişinin ardından iktidara gelemeyişimizin ardından eksiklerimiz bir kez daha gözden geçirilmiştir.Öncelikle parti içerisindeki demokratik sorunları çözmek için parti tüzüğü değişikliğine gidilmiştir. Siyasi söylemleri

halktan,emekçiden, yana olursa iktidara gelme şansını yakalayacaktır. Artık bunlar geride bırakıldı, sahaya iniyoruz.Ramazan ayından sonra sahalardaki çalışmalarımıza başlayacağız." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Kurultayın Ardından Sahaya İniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement