CHP'li Seyhan Belediyesi'nin Teknoloji ve İnovasyon Merkezi diğer belediyelere örnek olacak - Son Dakika
Politika

CHP'li Seyhan Belediyesi'nin Teknoloji ve İnovasyon Merkezi diğer belediyelere örnek olacak

CHP\'li Seyhan Belediyesi\'nin Teknoloji ve İnovasyon Merkezi diğer belediyelere örnek olacak

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın gençlerin teknolojiyi kullanma becerilerini üretime dönüştürüp katma değeri yüksek ürünler üretilmesini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Seyhan Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM), diğer CHP'li belediyelere örnek proje olarak gösterilecek.

10.09.2023 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Seyhan Belediye Başkanı Arif Kemal Akay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinin ardından belediyenin Seyhan Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nin CHP'li belediyelerde örnek proje olarak gösterileceğini belirterek, "Genel Başkanımızın SEYTİM'i diğer belediyelere örnek proje olarak sunacak olması da bizim için büyük bir gurur ve onur kaynağı" dedi.

Adana Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Akay, Kılıçdaroğlu'na belediyenin gençlerin teknolojiyi kullanma becerilerini üretime dönüştürüp katma değeri yüksek ürünler üretilmesini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Seyhan Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde (SEYTİM) gelinen noktayı anlattı.

Ziyarete ilişkin yazılı açıklama yapan Başkan Akay, şunları belirtti:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun SEYTİM projemize gösterdiği ilgi bizim için çok değerli ve anlamlı. Bilim çağında yaşıyoruz ve evlatlarımız teknolojik cihazlarla birlikte büyüyor. Her biri teknolojiyi çok iyi kullanıyor ancak bu becerilerini ne yazık ki yeteri kadar ülkemizin yararına kullanamıyoruz. SEYTİM'deki temel amacımız bu becerileri üretime dönüştürüp, hem kentimiz hem de ülkemiz için katma değer yaratan ürünler üretebilmek. SEYTİM'in kısa zamanda bu kadar çok ilgi görmesinden çok mutluyuz. Genel Başkanımızın SEYTİM'i diğer belediyelere örnek proje olarak sunacak olması da bizim için büyük bir gurur ve onur kaynağı."

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Seyhan Belediyesi'nin Teknoloji ve İnovasyon Merkezi diğer belediyelere örnek olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement