CHP'nin Resepsiyon Kararı - Son Dakika
Politika

CHP'nin Resepsiyon Kararı

CHP\'nin Resepsiyon Kararı

CHP, Cumhurbaşkanı Gül'ün Köşk'te Vereceği Resepsiyon İçin Tavrını Belirledi

25.10.2010 15:48  Güncelleme: 16:17

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, partinin MYK toplantısı sonrası açıklama yaptı. Açıklamalarından sonra basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Okay, CHP’nin, Köşk’teki 29 Ekim Resepsiyonu’na katılım konusunda, parti olarak bir grup kararı almayacağını bildirdi.

“MUHARREM İNCE BU RESEPSİYONA KATILMAYACAK”

Okay MYK sonrası, toplantının içeriğine ilişkin yaptığı açıklamalardan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı, bir gazetecinin, 29 Ekim Resepsiyonu ve bu resepsiyona katılmayacağını açıklayan CHP Grup başkanvekili Muharrem İnce ile ilgili sorusunu yanıtlarken, İnce’nin, MYK’ya katıldığı bilgisini verdi ve “Anlaşılan o ki Muharrem İnce, 29 Ekim Resepsiyonu’na katılmayacak,” dedi. Okay, şunları ekledi:

“GRUP KARARI ALMAYACAĞIZ; İSTEYEN KATILABİLİR”

“CHP bu konuda, bir genel merkez yönetimi veya bir grup yönetimi olarak bir karar almayacak, bir bağlayıcı karar almayacaktır. İsteyen katılabilir.”

Konu ile İlgili diğer soruları da yanıtlayan Okay, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bu resepsiyona katılıp katılmayacağıyla ilgili olarak, “Daha 4 gün var. Siyasette bazen 1 gün bazen çok uzundur bazen kısadır, 29 Ekim günü göreceğiz,” değerlendirmesinde bulundu

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'nin Resepsiyon Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement