CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Açıklaması

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Açıklaması

CHP Parti Meclis Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, partisinin Giresun’daki bölge toplantısında Türkiye’nin teröristler için önemli bir geçiş noktası olduğunu ancak uyarılarının dikkate alınmadığını ileri sürdü.

16.01.2015 18:01

CHP Parti Meclis Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, partisinin Giresun'daki bölge toplantısında Türkiye'nin teröristler için önemli bir geçiş noktası olduğunu ancak uyarılarının dikkate alınmadığını ileri sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bölge toplantısı Parti Meclis Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'ün katılımıyla Giresun'da yapıldı. Bölgenin genel seçimlere hazırlanması ve seçim değerlendirmelerinde bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan CHP Parti Meclis Üyesi Öğüt, Paris'te yaşanan terör saldırılarını da değerlendirdi. Öğüt "Paris'te terör, karanlık yüzünü bir kez daha gösterdi. Bu olay Türkiye'nin teröristler için önemli bir geçiş ülkesi taşıdığını gösterdi. Bunu biz 2 yıldır söylüyorduk. Suriye'de müdahalelerin bu işlere yol açacağını,radikal örgütlerin Afganistan'dan, Çeçenistan'dan tüm Ortadoğu'daki radikal örgütlerin burada toparlanacağını ısrarla söylüyorduk. Bunu da maalesef bizim hükümetimizin yardımcı olduğunu söylüyorduk. Onlarca Türkmen'e, Ezidiler sınırdaki mültecilere açık yardım götürdü ve bunu gururla bunu anlattı. Bunları gıda, ilaç,battaniye olduğunu ama bu tırların ne olduğunu hükümet açıklayamıyor.Görüyoruz çevremizde IŞID dükkanları açılmaya başladı, IŞID merkezleri açılmaya başladı. Oralardan sevk başladı. İşte Trabzon'da bir polisimizi şehit eden Kafkasyalı bir kadın böyle biriyle evlenip ondan sonrada canlı bombaya dönüşüyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Bölge toplantısı basına kapalı olarak devam etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement