Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Altınok canlı yayında misket oynadı - Son Dakika
Politika

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Altınok canlı yayında misket oynadı

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, katıldığı bir canlı yayında, gençlerle birlikte Ankara'ya özgü misket oyunu oynadı.

03.03.2024 23:58

Yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarının seçim kampanyaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, katıldığı bir canlı yayında Ankara'ya özgü misket oyunu oynadı.

Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidiyor. Yerel seçimlere 27 gün kalırken, adayların çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Partilerin belediye başkan adayları, meydanlarda ve televizyon programlarında kendileri hakkında merak edilen soruları yanıtlayarak vaatlerini anlatıyor.

Son olarak Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Habertürk ekranlarında Mehmet Akif Ersoy moderatörlüğünde yapılan "Nedir Ne Değildir Özel" programına konuk oldu.

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok canlı yayında gençlerle misket oynadı
Turgut Altınok

CANLI YAYINDA MİSKET OYNADI

Altınok, sunucu Ersoy'un "Ankara havası oynamayı bilen var mı?" demesiyle birlikte sahneye çıktı. Stüdyodaki gençlerle birlikte misket oynayan Altınok'un o anları kameraya yansıdı.

Cumhur İttifakı\'nın Ankara adayı Altınok canlı yayında misket oynadı

Son Dakika Politika Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Altınok canlı yayında misket oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Gerginyo : Mansur çok şanslı adamsın en tırı vırısı sana denk geldi 199 28 Yanıtla
    imre Tökeli: mansur ve makarios ekrum secimden sonra Silivri de karsilikli oynayacaklar 21 148 Burak Aslantaş: Valla doğru en çapsızı bulmuş koymuşlar karşına aday mandıra karşı şansı hiç yok hiç 42 7
  • Gursel kalen: 31 Mart’tan sonra oynamaya daha çok zamanı olacak şimdi alıştırmasını yapıyor. Yavaş yavaş Mansur Yavaş başkan. 151 35 Yanıtla
  • Oooo: Yarın beştepe'ye çağrılır Ordada oynar! 136 15 Yanıtla
  • Kemal Ozturk: Gazze de insanlar ölüyor ... 105 15 Yanıtla
    veysel unlu: Kimin ımrundaki. Sonra boykot yapın diyolar. Rezillik 63 5
  • nayit gider: Yav insan ALLAH tan korkar filistinde inanlar katlediliyor el insaf rabbim hidayet versin inşallah 79 13 Yanıtla
  • osman şahin: Bol bol oyna Turgut 1 nisanda oyun bitecek 59 11 Yanıtla
  • Ahmet Yaman: Emekli mayişi ne oldu emekli mayişı 52 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement