Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal" - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal" -"Muhalefetin en üst düzeyin temsilcisi Kılıçdaroğlu'nun idrağını gösteren şu örnek bile kara mizah içinde yaşadığımızın göstergesidir" -"Adaylığını zor yetiştirecek.

01.02.2023 14:12  Güncelleme: 14:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal"

-"Muhalefetin en üst düzeyin temsilcisi Kılıçdaroğlu'nun idrağını gösteren şu örnek bile kara mizah içinde yaşadığımızın göstergesidir"

-"Adaylığını zor yetiştirecek. Milletin her işi gibi muhalefetin sloganını bulmak da bize kaldı"

-"Siz dalga geçilecek iş yaparsanız elbette biz de dalgamızı geçeriz. Milletin gülmeye de ihtiyacı var. Hiçbir işe yaramıyorsunuz bari o işe yarayın. Eğer siz kulak verilecek iş yaparsanız biz de size o nazarla bakarız. Esasen yaptığı siyaset değil alenen asisliktir"

-"Benim adaylığım bir yıldır belli. Anayasa ortada, seçim kanını ortada. Geçen haftaya kadar neden benim aday olamayacağım aklınıza gelmedi?"

-"Dün hayallerini ve hayatını çaldıkları merhum Menderes'in bugün de sloganını çalarak genel merkezine asmışlar"

-"Açıkladıkları programı ülkenin meselelerini çözmek için değil, Batı'lı efendilerinden aferin almak için açıkladıklarından çekinmiyorlar"

-"Hükümete geldiğimizde vesayet güçlerinin bize dayattığı, Gezi olaylarında önümüze konan şartların, kendilerini siyasi ve hukuki mecralarda engellemek için ne varsa hepsi de bu metinde mevcuttur"

-"Bay Kemal, hiç üzülme. Bu akşam TRT yayınını Çankaya Köşkü'nde yapacağım. Çankaya Köşkü bizim şahsi malımız değil. Tamamıyla milletin malıdır. Aynı şekilde Külliye'de milletin malıdır"

-"Bunlar seni neden bu kadar rahatsız etti? Dünya liderleri Türkiye'ye geldiği zaman iftihar ettiler"

ANKARA - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement