Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatini çeken pankart: 7 düvel 7'li masa sana vız gelir büyük usta - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatini çeken pankart: 7 düvel 7'li masa sana vız gelir büyük usta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'deki toplu açılış ve temel atma töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan konuşması sırasında, "Buraya enteresan bir şey yazmışlar" dedi ve "7 düvel 7'li masa sana vız gelir büyük usta demişler. Bu büyük ustanın yanında sizler oldukça durmak yok yola devam" sözlerini kullandı.

23.07.2022 19:45  Güncelleme: 21:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Femaş Metal Sanayii İşçileriyle Buluşma programında bulunmasının ardından Toplu Açılış ve Hızlı Tren Hattı Temel Atma Töreni'ne katılarak burada bir konuşma gerçekleştirdi.

ASILI BİR PANKARTA DİKKAT ÇEKTİ

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan ve muhalefetin adayını açıklamaması konusunda eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, temel atma töreni için bakanlara seslendiği sırada konuşma yaptığı yerin arka tarafında asılan bir pankarta dikkat çekti.

"BURAYA ENTERESAN BİR ŞEY YAZMIŞLAR"

Pankartla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buraya enteresan bir şey yazmışlar" diyerek, "7 düvel 7'li masa sana vız gelir büyük usta demişler. Bu büyük ustanın yanında sizler oldukça durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

İşte o pankart:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sırasında 'Buraya enteresan bir şey yazmışlar' diyerek bir pankarta dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın dikkatini çeken pankart: 7 düvel 7\'li masa sana vız gelir büyük usta

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatini çeken pankart: 7 düvel 7'li masa sana vız gelir büyük usta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • salih zeki kökel: Kendi kendilerine reklam yapıyorlar,seçim telaşı başlamış 1 0 Yanıtla
  • Ahmet Kçk: Buyuk ustadan ücretli öğretmenlere 10 bin atama bekliyoruz isalla biz inandık yanınızda olacağımıza siz verdik siz de bizi görürsünüz isalla buyuk usta 1 0 Yanıtla

Advertisement