Cumhurbaşkanı Gül'ün Regaip Kandili Mesajı - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Gül'ün Regaip Kandili Mesajı

Cumhurbaşkanı Gül\'ün Regaip Kandili Mesajı

Amerika'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Bu vesileyle uzaktan da olsa kandilinizi tebrik ederim" dedi.

24.05.2012 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Bu vesileyle uzaktan da olsa kandilinizi tebrik ederim" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün Amerika ziyareti devam ediyor. Gül, twitterdan yayınladığı mesajında, Chicago'daki NATO Zirvesi'nden sonra Silikon Vadisi'nin bulunduğu San Francisco'ya bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, ilk defa bir Türk Cumhurbaşkanı'nın Amerika'nın bu bölgesine gittiğini söyledi. Gül, "Hayatımızı değiştiren yeni teknolojilerin doğduğu yer burası" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, bugün Stanford Üniversitesi Business School'da bir konferans verdiğini bildirerek, eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın kendilerine üniversiteyi gezdirdiğini söyledi. Standford Üniversitesi'nin Silikon Vadisi'nin ilk doğuş yeri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, "HP, Cisco, Google, Yahoo gibi şirketler hep bu üniversiteden çıktı" dedi. Apple'a da bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Gül, CEO Tim Cook ve diğer yöneticilerin kendilerine geniş bilgiler verdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Gül, Regaip Kandili dolayısıyla twitter üzerinden yayınladığı mesajda, "Bu vesileyle uzaktan da olsa kandilinizi tebrik ederim" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Gül'ün Regaip Kandili Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement